Αρχική Ν. Κορινθίας Π.Πιτσάκης στην Σ.Μπαλή: Θέλω να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος και όχι τοποθετημένος μετά...

Π.Πιτσάκης στην Σ.Μπαλή: Θέλω να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος και όχι τοποθετημένος μετά από αμφίβολες διαδικασίες

Στον SUPER104,1 και στην Σοφία Μπαλή μίλησε ο Παναγιώτης Πιτσάκης σχετικά με την ένταξή του στο δυναμικό του ΠΑΣΚόρινθος αλλά και για τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Σε ότι αφορά την θρυλική Μπάρτσα ο Παναγιώτης Πιτσάκης είπε ότι αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αφού για πολλά χρόνια είναι χορηγός πολλών ομάδων σε ολόκληρη την Κορινθία. Επίσης τόνισε πως αυτή είναι ομάδα όλων των Κορίνθιων και η μόνη του έννοια είναι να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του. Αυτό θα είναι η οικονομική της ενίσχυση ώστε να οδηγηθεί η ομάδα την επόμενη χρονιά σε άνοδο. Σε ερώτηση της Σ.Μπαλή αν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της ομάδας, ο κύριος Πιτσάκης απάντηση ότι δεν είναι αυτός ο στόχος του αλλά η άνοδος και η καλή πορεία της ομάδας.

Αναφορικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου, ο Παναγιώτης Πιτσάκης τόνισε πως η δικαστική οδός που έχει επιλέξει για την δικαίωσή του από την άναρχη όπως είπε απομάκρυνσή του από το Επιμελητήριο δεν αποτελεί λόγο για να επιστρέψει στην καρέκλα του Προέδρου αλλά μόνο ηθική δικαίωση. Στις επικείμενες εκλογές επιλέγει συνεργάτες που είναι από όλα τα κόμματα γιατί τα συμφέροντα των επιχειρήσεων δεν ανήκουν σε κανένα συγκεκριμένο κόμμα.

Σ.Μπαλή