Αρχική Ν. Αργολίδος Ανοιχτή συσκεψη του ΚΚΕ Αργολίδας για τις Ευρωεκλογές στη Νέα Κίο

Ανοιχτή συσκεψη του ΚΚΕ Αργολίδας για τις Ευρωεκλογές στη Νέα Κίο

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες των εργατικών – λαϊκών οικογενειών, μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα αντεπίθεσης, να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους, την οργή και το σιχτίρισμα σε αγωνιστική ψήφο στήριξης του ΚΚΕ! 

Μπορούν να καταδικάσουν το καπιταλιστικό εκμεταλλευτικό σύστημα και την ΕΕ κάνοντας το ΚΚΕ πιο δυνατό και στην Ευρωβουλή και στους αγώνες, με τη συμπόρευσή τους με το Κόμμα.

Γιατί μόνο έτσι θα πάρει σάρκα και οστά μέσα και από την κάλπη των ευρωεκλογών το “φτάνει ως εδώ”. Μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ θα φτάσει παντού η αλληλεγγύη του ελληνικού στον Παλαιστινιακό λαό. Μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ θα δυναμώσουν οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις για ένα καλύτερο μέλλον, για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, απέναντι στο σύστημα που υποβαθμίζει τη ζωή των πολλών για τα κέρδη των λίγων, απέναντι στην ακρίβεια και τη φοροληστεία που κατατρώγουν το λαϊκό εισόδημα. Μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ θα υψωθεί τείχος ενάντια στους πλειστηριασμούς, στα επικίνδυνα σχέδια για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Παιδείας.

Οι ευρωεκλογές αποτελούν σημαντική ευκαιρία να καταδικαστούν οι ΕΕ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ που σπέρνουν τον θάνατο, που ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς, όπως στην Παλαιστίνη. Να μη μείνει κανείς αμέτοχος, με την ψήφο στο ΚΚΕ να στείλουμε μήνυμα καταδίκης του εγκλήματος, που η ΕΕ και τα εγχώρια αστικά κόμματα στηρίζουν με νύχια και με δόντια, αναγνωρίζοντας “δικαίωμα αυτοάμυνας” του Ισραήλ, όπως έκαναν με την ψήφο τους στις 19 Οκτωβρίου 2024 ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ, ΠΑΣΟΚ, Ελ. Λύση.

Η ευρωενωσιακή στρατηγική είναι παρούσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά Έχουμε βιώσει στο πετσί μας τι σημαίνει “σταθερότητα” και ΕΕ. Σημαίνει ξεσπίτωμα του λαού και εξώσεις βιοπαλαιστών αγροτών και μικροεπαγγελματιών από τα χωράφια και τα μαγαζιά τους.

Για αυτό λοιπόν δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα: Εμείς δεν θα συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα. Δίνουμε το χέρι σε όποιον το έχει ανάγκη. Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται. Δεν θα κάνουμε πίσω. Το χρωστάμε σε όσους είναι ακόμη εδώ. Σε όσους τώρα επιλέγουν να συμπορεύονται μαζί μας βλέποντας την αλήθεια και τη μαχητικότητα του ΚΚΕ. Αλλά και σε όσους έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια και μας άφησαν ιστορική παρακαταθήκη.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΗ , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, 8μμ,

Θα μιλήσει ο ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ

ΚΟΒ ΑΡΓΟΥΣ / Ν.ΚΙΟΥ
του ΚΚΕ