Αρχική Ν. Αρκαδίας Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση πέραν του Απριλίου των...

Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση πέραν του Απριλίου των δράσεων ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027»

Παρατάθηκε μέχρι τις 10 Μαΐου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας  του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» για Υφιστάμενες, Νέες και Υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις, σύμφωνα με την 4η τροποποίηση των σχετικών προσκλήσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, και για τη γόνιμη συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση, το Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδα Καλλίρη, καθώς και τα στελέχη της ΕΥΔΑΜ.

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση αυτή ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση των δράσεων αυτών πέραν του Απριλίου, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος ενημέρωσης και προετοιμασίας των επιχειρήσεων και να αντιμετωπιστούν οι τραπεζικές δυσλειτουργίες λόγω του Πάσχα των Καθολικών που είχαν ως συνέπεια να μην εμφανίζεται ορθά η ίδια συμμετοχή των επιχειρήσεων.

Δείτε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για παράταση, πέραν του Απριλίου, των προγραμμάτων απολιγνιτοποίησης.

AΠΟΦΑΣΕΙΣ

«Ενίσχυση Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης».

«Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης»