Αρχική Eπικαιρότητα Πειραιάς: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι – 7...

Πειραιάς: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι – 7 προσαγωγές

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε φορτηγό από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση.

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι

 

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι (2)

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

peiraias-ktirio-1
peiraias-ktirio-2
peiraias-ktirio-3
peiraias___8_
peiraias___7_
peiraias___6_
peiraias___4_
peiraias___5_
peiraias___2_
peiraias___1_

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

Στο σημείο βρέθηκαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το άτομο που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε»

Για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι όταν κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στην οδό Νεωρίων μίλησε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο».

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι (5)

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε ότι «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες». «Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέους ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι (6)

Ακούσαμε έναν θόρυβο, έκαναν εργασίες τα παιδιά μέσα, είδαμε ότι πήραν έναν νεκρό. Αναστατωθήκαμε πολύ, δύο αυτοκίνητα γειτόνων διαλύθηκαν» είπε κάτοικος της περιοχής σύμφωνα με την οποία οι εργασίες είχαν ξεκινήσει πριν από δύο ημέρες.

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι (3)

Δείτε βίντεο: Πειραιάς: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Πειραιάς: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι #shortsvideo