Αρχική Ν. Αρκαδίας ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝ. ΜΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝ. ΜΑΝΗ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκαδικες επιχειρήσεις που εδράζονται στην βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί της 11ης Απριλίου, η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κα. Άννα Μανη – Παπαδημητρίου.
Η υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Διευθύνων σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Αθανάσιο Ψαθά και τον πρόεδρο της ΣΕΒΙΠΕΤ Νίκο Τότση, επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις και μιλησε με τους εργαζόμενους, ενώ είχε τη δυνατότητα να ακούσει πολλά προβλήματα – αιτήματα της περιοχής.
Η κα. Παπαδημητρίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO 2024, τις νέες βιομηχανίες που θα εγκατασταθούν στην ΒΙΠΕ αλλά και στα κτίρια «φαντάσματα» που παραμένουν κλειστά.
Με τη σειρά του, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Αθανάσιος Ψαθά μιλησε για το μέλλον της ΒΙΠΕ Τρίπολης, της πιθανότητες επέκτασης της αλλά και στο ζήτημα που έχει προκύψει με την εγκατάσταση της μονάδας του Βιοαεριου.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΣΕΒΙΠΕΤ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν με την υφυπουργό αλλά και στη σημαντική παρουσία των αρκαδικών επιχειρήσεων στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2024.