Αρχική Eπικαιρότητα Πιερρακάκης: Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας – «Δεν φοβάμαι» λέει...

Πιερρακάκης: Πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας – «Δεν φοβάμαι» λέει ο ίδιος

Άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, το βράδυ της Πέμπτης (7/3) όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από την ολομέλεια της Βουλής.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Ενημερώθηκα προ ολίγου από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας και άφησαν μια σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι κι αυτό επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο ή στο γραφείο μου, αλλά στο σπίτι και θα έλεγα ότι αυτό αντανακλά ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της δημοκρατίας».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του υπουργού:

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιαζόμαστε» πρόσθεσε και κατέληξε ζητώντας την καταδίκη των άλλων κομμάτων γι’ αυτή την ενέργεια.

Λίγο μετά, ο υπουργός Παιδείας αποχωρησε από τη Βουλή ώστε να μεταβεί στο σπίτι του.

Ταυτόχρονα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την επίθεση. «Ρητή και απερίφραστη καταδίκη. Αλίμονο αν η πολιτική αντιπαράθεση επεκταθεί στο επίπεδο της βίας» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι αδιανόητο, εκφράζουμε την πλήρη ρητή και απερίφραστη καταδίκη μας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθοπουλος.

Από την πλευρά του ΚΚΕ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος είπε πως «τέτοιου είδους ενεργείς που αφορούν οικογένεια δεν εκφράζει φοιτητικό εργατικό λαϊκό κίνημα. Εξυπηρετούν την συκοφάντησή του».

Ο βουλευτής της Νίκης, κ. Τσιρώνης σχολίασε πως «απερίφραστα καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις βίας ειδικά όταν στέφονται κατά της οικογενειακής εστίας και των οικογενειών μας» και τελος ο κοινοβοθλευτικοσ Εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας τόνισε πως «έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας. Έχουμε τις πολιτικές μας διάφορες αλλά προφανώς καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται».