Αρχική Ν. Κορινθίας Ν.Σταυρέλης: “Οτι είναι νόμιμο θα πληρώνεται” – Αλήθεια τώρα; Τα λάστιχα ακόμη...

Ν.Σταυρέλης: “Οτι είναι νόμιμο θα πληρώνεται” – Αλήθεια τώρα; Τα λάστιχα ακόμη και για ερπύστριες είναι νόμιμη διαδικασία;

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι κύριε Σταυρέλη; Εννοείται πως ότι είναι νόμιμο πρέπει να πληρώνεται και ότι παράνομο όχι. Να σας πω εντελώς μεταξύ μας τώρα πως δεν ανακαλύψατε της Αμερική με αυτή την δήλωση. Το ίδιο κάνουν χρόνια τώρα όλοι οι έντιμοι πολιτικοί πριν βάλουν την υπογραφή τους :

Αλήθεια τώρα, με εκείνα τα λάστιχα που επί τέσσερα χρόνια δεν τα πλήρωνε ο Βασίλης Νανόπουλος και λίγο πριν αφήσει την καρέκλα του Δημάρχου του ήρθε διαταγή πληρωμής στο Δήμο από την ενάγουσα εταιρεία (τυχαίο;;;;;) και σπεύσατε να γλιτώσετε τους τόκους στο Δημοτικό Συμβούλιο (σε ένα έργο που έχει λάστιχα ακόμη και για ελπύστριες !!!) και να συμβιβαστείτε, μάθατε; ρωτήσατε; είδατε; ακούσατε; Είναι τελικά νόμιμο; Η ενάγουσα προχώρησε τελικά δια την νομίμου οδού (μήνυση) για για καταφέρει να πάρει όλο το ποσό με τους τόκους. Ο Βασίλης Νανόπουλος έκανε ειδική αναφορά για αυτή την δαπάνη: