Αρχική Περ. Πελοποννήσου H αλά Τσίπρα φυγή του Π.Τατούλη και τα σενάρια διαδοχής του στην...

H αλά Τσίπρα φυγή του Π.Τατούλη και τα σενάρια διαδοχής του στην Νέα Πελοπόννησο

Δεν πιστεύω να φαντάζεται κανείς ότι ο Πέτρος Τατούλης μετά την δεύτερη σε τέσσερα χρόνια ήττα του θα μείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά και ήδη έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι πρώτες γκρίνιες στον συνδυασμό για την επιμονή του να ηγηθεί της Νέας Πελοποννήσου. Τα δείγματα που παίρνουν από την κοινωνία είναι αρνητικά αφού διακυβέρνησε αποτυχημένα της Πελοπόννησο για εννέα ολόκληρα χρόνια με μηδενικό έργο που το είδαν μπροστά τους οι πολίτες σε όλο του το μεγαλείο. Δρόμοι, αντιπλημμυρικά, έργα πολιτισμού, απορρόφηση ΕΣΠΑ, όλα στο μηδέν.

Τα σενάρια διαδοχής ανοίγονται σε πηγαδάκια πολύ έντονα αφού αν δεν είχε αποφασίσει ο ίδιος να είναι και πάλι υποψήφιος, η ανταπόκριση του κόσμου θα ήταν διαφορετική και θα υπήρχαν πιθανότητες σαν κάτι πραγματικά “νέο” να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως γνωρίζουμε αυτές οι προτάσεις είχαν τεθεί και πριν την απόφασή του αλλά ο ίδιος ήταν ανένδοτος.

Πολλοί οι μνηστήρες για την θέση του αρχηγού της αντιπολίτευσης στην πενταετία που έρχεται και έχουμε ξεχωρίσει δύο κυρίες που θεωρούμε ότι είναι οι ικανότερες εξ αυτών:

  1. Ντίνα Νικολάκου: πολλά χρόνια δίπλα στον Πέτρο Τατούλη, γνώστης των προβλημάτων της Περιφέρειας και της αυτοδιοίκησης, επικοινωνιακή και αγαπητή στο σύνολο του συνδυασμού αλλά και του κόσμου.
  2. Εύη Τατούλη: Το όνομά της έχει ακουστεί πολλές φορές μιας και η κόρη του Πέτρου Τατούλη έχει εξαιρετικές σπουδές, υπήρξε πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει ορθό πολιτικό λόγο και είναι συμπαθής όχι μόνο στους Αρκάδες αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο παρότι οι εμφανίσεις της περιορίζονται στην σκιά του πατέρα της.

Κυριακή κοντή γιορτή για να μάθουμε τις προθέσεις του Πέτρου Τατούλη που θα είναι άμεσες και ουσιαστικές για να μην διαλυθεί η παράταξή του.

Σ.Μπαλή