Αρχική Ν. Κορινθίας Νεαρός έπαθε κρίση και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην Εθνική...

Νεαρός έπαθε κρίση και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην Εθνική Κορίνθου – Πατρών

Στο λεωφορείο που βρισκόταν πίσω από το ΙΧ, επέβαιναν νοσηλεύτριες, οι οποίες προσέφεραν στον νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

Τύχη βουνό είχε οδηγός ΙΧ που κινείτο στο 186ο χιλιόμετρο της Εθνική Κορίνθου-Πατρών, στο Λαμπίρι με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένας οδηγός υπεραστικού λεωφορείου αντιλήφθηκε μία περίεργη συμπεριφορά από προπορευόμενο όχημα

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στις 7.20 το πρωί όταν για άγνωστο λόγο το όχημά του εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στα κιγκλιδώματα προς την πλευρά της ΛΕΑ.

Οι επιβάτες και ο οδηγός παρακολουθούσαν έντρομοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, ωστόσο το όχημα μετά το τρίτο χτύπημα στο κιγκλίδωμα, σταμάτησε.

Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ δεν ήταν καλά στην υγεία του, και ο οδηγός του υπεραστικού χώρις σκέψη σταμάτησε το λεωφορείο καθώς στο δρομολόγιο επέβαιναν δύο νοσηλεύτριες.

Οι εργαζόμενες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών έσπευσαν αμέσως στο σταματημενο ΙΧ και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό άνδρα.

Μαζί με τις δύο γυναίκες, δίπλα στον 40χρονο άνδρα, σύμφωνα πάντα με το tempo24, έσπευσε για βοήθεια και ο οδηγός και άλλοι επιβάτες εργαζόμενοι στον υγειονομικό χώρο, στην 6η ΥΠΕ και σε νοσηλευτικές μονάδες.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και ο νεαρός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Επιβάτες του λεωφορείου, στην συνέχεια επικοινωνούσαν με το νοσοκομείο στην Πάτρα, προκειμένου να μάθουν την πορεία της υγείας του νεαρού άνδρα, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα επέστρεψε στην καθημερινότητά του.