Αρχική Περ. Πελοποννήσου O Πέτρος Τατούλης έχει φουλάρει τις μηχανές και κλείνει υποψηφίους Νεοδημοκράτες

O Πέτρος Τατούλης έχει φουλάρει τις μηχανές και κλείνει υποψηφίους Νεοδημοκράτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του peloponnisosnews ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσσου και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης οργώνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις τους νομούς και κάνει συμφωνίες με Νεοδημοκράτες κατά κύριο λόγο για το ψηφοδέλτιό του.

Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο πλέον ωφελημένος από την φημολογούμενη κάθοδο του Δημήτρη Πτωχού που έχουμε χιλιοπεί πόσο αδύναμη είναι και βλέπει τόσο κοντά την επανεκλογή του όσο ποτέ. Λαμβάνει καθημερινά άπειρα τηλέφωνα στήριξης αφού ο κόσμος περίμενε υποψηφιότητα Νίκα ή Βλάση και μετά τις έντονες τελευταίες εξελίξεις όλοι οι νομοί (με πρώτη την Μεσσηνία) στρέφονται στον πρώην.

Και μπορεί να σας φαίνεται περίεργο για την Μεσσηνία αλλά είναι γεγονός παρότι είναι η γενέτειρα του Δημήτρη Πτωχού και του στενού πολιτικού του φίλου και συνεργάτη Αντώνη Σαμαρά όμως είναι η περιοχή που εκφράζει έντονα την στήριξή της στον Πέτρο Τατούλη που κάπου τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ανοίγει σαμπάνιες στην υγεία του πρώην Πρωθυπουργού για αυτό που έρχεται τον Οκτώβριο. Η Μεσσηνία μαζί με την Κορινθία είναι οι δύο νομοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών μιας και είναι οι μεγαλύτεροι σε πληθυσμό.

Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξει τις διαρροές η Νέα Δημοκρατία και να δώσει το χρίσμα σε αυτόν που έκανε μεγάλο έργο για την Περιφέρεια και θα το συνεχίσει, στον πετυχημένο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Στον επί 13 χρόνια Δήμαρχο Καλαμάτας που μεταμόρφωσε την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Εναλλακτικά στον πετυχημένο πολιτικό Κώστα Βλάση που δούλεψε ασταμάτητα ως πρώην υφυπουργός εξωτερικών αλλά και ως βουλευτής.

Μοιραία διαφορετικά το Μαξίμου θα δει την επί 13 χρόνια μπλε Πελοπόννησο να αλλάζει χρώμα, μοίρα και πορεία ….

Σ.Μπαλή