Αρχική Ν. Κορινθίας Πλήθος κόσμου και ισχυρό «παρων» στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του Κώστα Κόλλια,Βουλευτή...

Πλήθος κόσμου και ισχυρό «παρων» στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του Κώστα Κόλλια,Βουλευτή ΝΔ Κορινθίας σε Αθίκια και Σολομό (Φωτογραφίες)

Πλήθος φίλων, συγχωριανών, συνεργατών και υποστηρικτών, έδωσαν το «παρών» στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες που πραγματοποίησε χθες βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Κόλλιας, στον Άγιο Ιωάννη, στα Αθίκια και στο χωριό του, τον Σολομό Κορινθίας.
 
Ο υπόψηφιος Βουλευτής Κορινθίας ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την τεράστια ανταπόκρισή τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι χθεσινές συγκεντρώσεις του στα τρία χωριά της Κορινθίας σηματοδοτούν και την ολοκλήρωση της προεκλογικής του περιοδείας, από την οποία εισέπραξε τη μεγάλη αγάπη και την πίστη των συμπολιτών του στο όραμά του για τον τόπo του, καθώς και τις πιο όμορφες και ζεστές αναμνήσεις, που θα τον συντροφεύουν για πάντα.

Ακόμη, δεν σταμάτησε να εκφράζει τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του για όλους τους συμπατριώτες του, που, όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύουν στο όνειρό του και στηρίζουν τις ωφέλιμες ενέργειές του για την Κορινθία.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σήμερα το πρωί, ο κ. Κώστας Κόλλιας προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα εισέπραξα πολλή αγάπηουσιαστική στήριξη και ειλικρινή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Χθες ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η τελευταία ομιλία μου στο χωριό μου, τον Σολομό Κορινθίας, αφού προηγήθηκαν οι ομιλίες μου στον Άγιο Ιωάννη και στα Αθίκια. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους συγχωριανούς μου, τους συγγενείς και τους φίλους μου για την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βρεθήκατε κοντά μου και στηρίξατε την προσπάθειά μου για μια νέα Κορινθία, για μια πιο εξελιγμένη και αναβαθμισμένη Κορινθία, πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης, της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και της ευμάρειας.

Φίλες και φίλοι,

Έχουμε χτίσει μεταξύ μας ακλόνητους δεσμούς ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. 12 χρόνια τώρα. Οι δεσμοί αυτοί ενδυμανώνονται όλο και περισσότερο. Γίνονται όλο και πιο άρρηκτοι. Είδα όλο αυτόν τον καιρό στα μάτια σας, την ελπίδα που πρέπει να έχουμε για το αύριο που εμείς διαμορφώνουμε. Αισθάνθηκα σε κάθε άγγιγμα του χεριού σας τη θέληση να πάμε λίγο πιο μπροστά.

Σας δηλώνω, με όλο το απόθεμα της ψυχής μου, ότι για εσάς, για τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους, και για τον αγαπημένο μας τόπο, αυτός ο αγώνας μάς αξίζει…Θα παλεύω για πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις, και πρωτίστως με αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμένα, το ήθος, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό για το καλό του τόπου μου. Δίνουμε ένα συμβόλαιο τιμής για αυτά που απαιτεί και για όσα δικαιούται ο τόπος μας… Η αγαπημένη Κορινθία μας!!

Ζητώ την ψήφο σας την Κυριακή για να συνεχίσουμε μαζί για την Κορινθία μας και την Ελλάδα που μας αξίζει. Σας καλώ όλους σε συμπόρευση για την Νίκη και τη Γιορτή της Νέας Δημοκρατίας!».

Φωτογραφίες: