Αρχική Eπικαιρότητα Εκλογές 2023 – Δείτε live: Η κεντρική προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη στο Θησείο

Εκλογές 2023 – Δείτε live: Η κεντρική προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη στο Θησείο

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο

«Είμαστε όλοι εδώ, σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μπλε» είπε ο πρωθυπουργός στο συγκεντρωμένο πλήθος. «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δεύτερη εντολή στην προκοπή» τόνισε αμέσως μετά. Κάνοντας λόγο για συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, μεγαλύτερη σε πλήθος και παλμό από την αντίστοιχη συγκέντρωση του 2019, υπενθύμισε τις δεσμεύσεις που είχε αναάβει τότε για φύλαξη των συνόρων της χώρας, αλλά και μείωση των φόρων. Υλοποίησα όσα υποσχέθηκα, τόνισε και ζήτησε «να ανανεώσουμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019».

Το βράδυ της 21ης Μαΐου, η ΝΔ θα είναι η πρώτη κυβέρνηση που θα πετύχει δεύτερη συνεχόμενη εκλογική νίκη, υπογράμμισε. Εμείς θα είμαστε οι νικητές, συμπλήρωσε.

Από νωρίς, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, στελέχη της ΝΔ, καθώς και κόσμος όλων των ηλικιών, είχαν αρχίσει να γεμίζουν τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου. Ανάμεσά τους, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρωμανωλάκης, η υποψήφια στο Επικρατείας της ΝΔ, Μαρία Πολύζου, ο Γιάννης Μπρατάκος, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Χάρης Θεοχάρης, η Ευγενία Μανωλίδου, η Τζένη Μπαλατσινού, κ.ά.

WhatsApp-Image-2023-05-19-at-20_24_58
Ο Αντώνης Σαμαράς
5893145
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
5893152
Ο Βασίλης Κικίλιας
georgiadis_thiseio
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
5893164
Ο Νίκος Χαρδαλιάς
DSC_0361
Άκης Σκέρτσος
DSC_0318-_1_-_1_
Ο Θάνος Πλεύρης
5893104
Η Νίκη Κεραμέως
pikramenos-tsiaras
Παναγιώτης Πικραμμένος και Κώστας Τσιάρας
5893150
Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης και η Τζένη Μπαλατσινού
polyzou_thiseio
Η Μαρία Πολύζου
DSC_0344
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος
5893162_2
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
xaris_theoxaris_thiseio
Ο Χάρης Θεοχάρης
kibouropoulos
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος
5893139
Ευγενία Μανωλίδου
thiseio1
xaris_theoxaris_thiseio
Ο Χάρης Θεοχάρης
kosmos_thiseio
thiseio_2