Αρχική Περ. Πελοποννήσου Το ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese ξεκινάει με Γαστρονομικό Φεστιβάλ

Το ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese ξεκινάει με Γαστρονομικό Φεστιβάλ

Η μεγαλύτερη γιορτή τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, το TBEX Europe 2023 – Peloponnese ανοίγει αυλαία με μια εκδήλωση γνωριμίας με τις τοπικές γεύσεις της Πελοποννήσου, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της.

Την Τρίτη (9 Μαΐου 2023), στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Όθωνος (Ιστορικό Κέντρο) η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους πολίτες σε Γαστρονομικό Φεστιβάλ, ανοιχτό στο κοινό, με πολλές εκπλήξεις, ζωντανή μουσική, γαστρονομικές εμπειρίες για όλους και δραστηριότητες για παιδιά.

Η βραδιά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σηματοδοτεί την έναρξη του TBEX Peloponnese. Μέγας χορηγός για το Γαστρονομικό Φεστιβάλ είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, που θα έχει στο πλευρό του καταξιωμένους σεφ, 30 παραγωγούς – τυποποιητές τοπικών προϊόντων και 10 πολιτιστικούς συλλόγους, Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ το κοινο θα γνωρίσει travel bloggers από κάθε γωνιά της Γης, τοπικές γεύσεις, συνταγές, αλλά και τη μοναδικότητα και τη θέρμη της ελληνικής φιλοξενίας.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας υποστηρίζουν επίσης χορηγικά: τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και οι εταιρείες: SKOURAS ESTATE, ZEOS BEER και CHRI.STA | PRIMAROLIA TSIPOURO.