Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε στα Κρέστενα

Ηλεία: Τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε στα Κρέστενα

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στα Κρέστενα τη νύχτα, με την είδηση για το δέντρο που καταπλάκωσε τον άτυχο άντρα να κυκλοφορεί γρήγορα στην Ηλεία και να προκαλεί συγκίνηση στη γειτονιά του…

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο 70χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο στα Κρέστενα και ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός στο σημείο από διασώστες. Η σύζυγός του, είχε για ώρες ένα κακό προαίσθημα και κάποια στιγμή αποφάσισε να ειδοποιήσει γείτονες για να ψάξουν τον άντρα της. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν γρήγορα. Ο άτυχος άντρας είχε καταπλακωθεί από ένα κυπαρίσσι και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Με την είδηση να βυθίζει στο πένθος τη γειτονιά που ζούσε στην Ηλεία εδώ και δεκαετίες.

Ένας ηλικιωμένος άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή της Κρέστενας στην Ηλεία το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες καταπλακώθηκε νωρίτερα το απόγευμα απο δέντρο που έκοβε και σκοτώθηκε ακαριαία.

Τα δέντρα είχαν καεί στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, πίσω από το νεκροταφείο της Κρέστενας. Ο 70χρονος πήγε για να τα κόψει και να καθαρίσει την περιοχή. Η σύζυγός του ανησύχησε όταν πέρασε η ώρα χωρίς να έχει επιστρέψει ο άντρας της και ενημέρωσε γείτονά της, να τον αναζητήσει.

Εκείνος κινήθηκε προς την περιοχή που ο ηλικιωμένος έκοβε δέντρα τις τελευταίες ημέρες και τον εντόπισε νεκρό, καταπλακωμένο από ένα κυπαρίσσι, λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ. Άμεσα κλήθηκε δύναμη από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων που έφτασε μαζί με την Αστυνομία και βρήκαν τον άτυχο άντρα κάτω από το κυπαρίσσι, σε θέση που έδειχνε πως πιθανότατα προσπάθησε να το αποφύγει.

Εγκλωβίστηκε και εκτιμάται πως βρήκε ασφυκτικό θάνατο. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες μαζί με τους πυροσβέστες παρέλαβαν τη σορό και την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κρέστενας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.