Αρχική Ν. Αργολίδος Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην 1η γιορτή Μανταρινιού” στο Δρέπανο της...

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην 1η γιορτή Μανταρινιού” στο Δρέπανο της Αργολίδας

Την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον πρωτογενή τομέα επισήμανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου, την “1η γιορτή Μανταρινιού” στο Δρέπανο της Αργολίδας.

“Στηρίζουμε έμπρακτα, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, τις εκδηλώσει αγροδιατροφικού χαρακτήρα, οι οποίες αναδεικνύουν και προβάλουν τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει η Πελοποννησιακή γη” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης.

Στη σημερινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με την την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Π.Ε. Αργολίδας, την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού, Τουρισμού), καθώς και το Επιμελητήριο Αργολίδας, παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.