Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Παραδίδουμε ασφαλείς παιδικές χαρές στους μικρούς δημότες μας και στους...

Κώστας Τζιούμης: «Παραδίδουμε ασφαλείς παιδικές χαρές στους μικρούς δημότες μας και στους γονείς τους»

Το σήμα πιστοποίησης έντεκα παιδικών χαρών του Υπουργείου Εσωτερικών, εξασφάλισε ο Δήμος Τρίπολης.

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στο Δήμο Τρίπολης τα Ειδικά Σήματα Καταλληλόλητας, για παιδικές χαρές, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με νέα σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα για ασφαλή δραστηριότητα των παιδιών.

Τα σήματα αφορούν παιδικές χαρές της Τρίπολης (πλατεία Άρεως, οδός Αριστοφάνους, πλατεία Φιλικών, Αγίας Βαρβάρας, Μεταμόρφωσης, οδός Κανέλλου Δεληγιάννη, Στοα Αθανασιάδη) και των τοπικών κοινοτήτων Κανδήλας, Δάρα, Βλαχέρνας και Μερκοβουνίου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή αυτής της θητείας μας, θέσαμε στόχο να εξασφαλίσουμε ασφαλείς και όμορφους χώρους για τα παιδιά του Δήμου μας.

Ο στόχος έγινε πράξη και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πιστοποιήσουμε επισήμως έντεκα παιδικές χαρές.

Δεν σταματάμε εδώ. Σχεδιάζουμε νέα έργα σε παιδικές χαρές, τόσο στην Τρίπολη, όσο και στα χωριά μας.

Αξιοποιούμε όλα τα μέσα τα οποία έχουμε διαθέσιμα, έτσι ώστε να προσφέρουμε νέες πιστοποιημένες  και ασφαλείς παιδικές χαρές στα παιδιά και στους γονείς.

Κάνουμε έκκληση να σεβαστούν όλοι τις παιδικές χαρές, να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά μας».

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, επιθεώρησε τη διαδικασία πιστοποίησης και σε δήλωση του, σημείωσε: «Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη έχει προχωρήσει σε ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης των παιδικών χαρών του Δήμου μας. Το έργο αυτό συνεχίζεται για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε εργασίες σε ακόμα έξι παιδικές χαρές στον Δήμο μας.»