Αρχική Ν. Αργολίδος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος: Ανυπόστατες οι καταγγελίες των δυο εργαζομένων

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος: Ανυπόστατες οι καταγγελίες των δυο εργαζομένων

“Λάβαμε γνώση ορισμένων καταγγελιών δύο δημοτών, οι οποίοι βάλλουν κατά του Δήμου Ναυπλιέων. Εμφανίζονται ως εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα και καταγγέλλουν τον Δήμο, ότι δήθεν τους απασχολεί, χωρίς να αμείβονται με τις νόμιμες αποδοχές και ότι είναι ανασφάλιστοι. Τίποτα από αυτά δεν είναι αληθές.

Οι δύο αυτοί δημότες έχουν προσληφθεί από την κα Φλωρίκα Κυριακοπούλου, με αυτήν έχουν καταρτίσει σύμβαση, από αυτήν αμείβονται και έχουν ασφαλιστεί.

Η κα Κυριακοπούλου, γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα από τη δράση της στο ΦΟΥΓΑΡΟ, στο πλαίσιο της προσφοράς της στην πόλη και στο Δήμο, μας δήλωσε ότι επιθυμεί να συμβάλει και η ίδια στην καθαριότητα της πόλης.

Για τον σκοπό αυτό, μας δήλωσε ότι προτίθεται να προσλάβει δύο εργαζόμενους, στους οποίους θα καταβάλει τις νόμιμες αποδοχές και την ασφάλισή τους, οι οποίοι θα απασχολούνται και στον τομέα αυτόν, δηλαδή τη βελτίωση της καθαριότητας του Δήμου.

Θέλω δημόσια και με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω την κα Κυριακοπούλου για τη μεγάλη της προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη λειτουργία του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.

Την ευχαριστώ επίσης και για την προσφορά της, μέσα από την απασχόληση των δύο εργαζομένων σ’ αυτήν, για την καθαριότητα της πόλης και του Δήμου.”

Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Κωστούρος