Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας συγκεντρώνει τρόφιμα (video)

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας συγκεντρώνει τρόφιμα (video)

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας με θέμα: «Ογκολογικές Θεραπείες και Δέρμα». Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Βίκυ Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια 1ης Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός»

Στην προσπάθειά του να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς και τις ευπαθείς ομάδες, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συγκεντρώνει τρόφιμα, για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00.

Προηγούμενο άρθροΤην Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η συναυλία με τον Γ. Τσαλίκη (video)
Επόμενο άρθροΜε έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο Νεμέας η συνέντευξη του Υφυπουργύ Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά