Αρχική Ν. Κορινθίας Με έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο Νεμέας η συνέντευξη του...

Με έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο Νεμέας η συνέντευξη του Υφυπουργύ Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά

Από το Δημαρχείο της Νεμέας ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς ανακοίνωσε σημαντικά έργα που αφορούν τον Δήμο. Ο κύριος Ταγαράς δήλωσε χαρακτηριστικά πως με το έργο της υπογειοποίησης των δικτύων της δεη θα αλλάξει η εικόνα και η αισθητική του τόπου και ο Δήμος θα αναβαθμιστεί.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες το έργο θα ολοκληρωθεί ενώ εντός του 2023 θα προχωρήσει και η υπογειοποίηση της κεντρικής οδού.

Στη συνέχεια ο κύριος Ταγαράς μας ενημέρωσε για την διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο έργο υποδομής.

Ο κύριος υφυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο της Νεμέας που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 3 χρόνια.

Κλείνοντας ο κύριος Ταγαράς δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν οι εργασίες στο φράγμα του Ασωπού με ειδική αναφορά στις εναλλακτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν τους αγρότες έως ότου ολοκληρωθεί το έργο.