Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Ξεπέρασαν τις 150 οι συμμετοχές για το σεμινάριο (video)

Τρίπολη: Ξεπέρασαν τις 150 οι συμμετοχές για το σεμινάριο (video)

Τρίπολη: Ξεπέρασαν τις 150 οι συμμετοχές για το σεμινάριο «Οι νέες ρυθμίσεις για το ψηφιακό ωράριο & την ψηφιακή κάρτα εργασίας»
Συνέντευξη τύπου παραχωρησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής και ο πρόεδρος του συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας Γιώργος Ασκούνης, με θέμα το δωρεάν σεμινάριο «Οι νέες ρυθμίσεις για το ψηφιακό ωράριο & την ψηφιακή κάρτα εργασίας» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Πέτρος Ραπανάκης Οικονομολόγος, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, και Συγγραφέας.
Σύμφωνα με τους προέδρους του επιμελητήριο Αρκαδίας και των λογιστών Αρκαδίας οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 150 ενώ όσοι το παρακολουθήσουν, θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο είναι πολύ σημαντικό να τον παρακολουθήσουν όχι μόνο οι λογιστές αλλά και οι εργοδότες.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των Επαγγελματιών, Λογιστών, Οικονομολόγων, Φοροτεχνικών, Υπαλλήλων Τμημάτων Μισθοδοσίας, Στελεχών Οικονομικών Διευθύνσεων & Λογιστηρίων.