Αρχική Ν. Αρκαδίας Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Ιατρών Αρκαδίας: «Σημαντικές οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας...

Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Ιατρών Αρκαδίας: «Σημαντικές οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας – «Η Κυβέρνηση αποδυναμώνει το ΕΣΥ» (Βιντεο)

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας για ανάδειξη νέου ΔΣ, νέου Πειθαρχικού συμβουλίου και εκλογή αντιπροσώπων για τον Πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης συνδικαλιστικής κίνησης γιατρών Αρκαδίας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, εν όψει της εκλογικής διαδικασίας.

Οι Ιατροί τόνισαν την σημαντικότητα των συγκεκριμένων εκλογών καθώς γίνονται σε μία εποχή που το σύστημα υγείας του ΕΣΥ δοκιμάζεται στην χώρα μας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσαν πως η κυβέρνηση αποδυναμώνει και απαξιώνει το ΕΣΥ και διαλύει τη δημόσια δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Κλείνοντας υπογράμμισαν πως η κυβέρνηση μετατρέπει το καθεστώς εργασίας των γιατρών που εργάζονται στα ιδιωτικά θεραπευτήρια σε καθεστώς γαλέρας.

Δείτε το σχετικό βιντεο: