Αρχική Eπικαιρότητα Θάνος Πλεύρης: Εξετάζεται η διαγραφή προστίμων για τους άνω των 60 που...

Θάνος Πλεύρης: Εξετάζεται η διαγραφή προστίμων για τους άνω των 60 που τελικά εμβολιάστηκαν

Παράθυρο διαγραφής των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε πολίτες άνω των 60 που αρνούνταν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού άφησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Το πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα, αν τελικά αποφασιστεί, θα διαγραφεί για εκείνους που τελικά πείστηκαν και έκαναν το εμβόλιο.

Και ενώ για τη διαγραφή προστίμων στους πολίτες άνω των 60 που τελικά εμβολιάστηκαν ο Θάνος Πλεύρης είναι διαλλακτικός, για τους υγειονομικούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι, είναι το ακριβώς αντίθετο. Αλλά άφησε κι εκεί ένα… παράθυρο.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14.09.2022) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας είπε ότι η άποψή του είναι πως πρέπει να μείνουν εκτός συστήματος υγείας.

Οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού παραμένουν σε αναστολή έως τις 31 Δεκεμβρίου. Στο τέλος του χρόνου, είπε ο Θάνος Πλεύρης, το μέτρο θα επανεξεταστεί.

Η προσωπική του άποψη, είπε, είναι ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι πρέπει να μείνουν εκτός, εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι. Αλλά πρόσθεσε ότι «ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Στην αξιολόγηση, όλα θα μπουν στο τραπέζι».

newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΝέο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Επόμενο άρθροΈσπρωχναν το ασθενοφόρο για… να ξεκινήσει!