Αρχική Ν. Αργολίδος Ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Άργους Μυκηνών προϋπολογισμού 309.841,28€

Ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Άργους Μυκηνών προϋπολογισμού 309.841,28€

38 ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και ένα (1) για ΑμΕΑ διεκδίκησε και θα προμηθευτεί ο Δήμος Άργους Μυκηνών μέσω του  χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας» του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με  προϋπολογισμό ύψους 309.841,28€.

Η χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνει και την εγκατάσταση 40 σημείων φόρτισης και στάθμευσής των ποδηλάτων καθώς και ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος, που θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση των ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού.

Το σύστημα θα δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν, επιστρέφοντάς το σε κάποιο από τα σημεία στάθμευσης και φόρτισης.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

«Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διεκδικεί και αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του και την ποιότητα ζωής των πολιτών, με  στόχο την μέγιστη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μας. 

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης για την πόλη και μια δραστηριότητα που πολίτες και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν.»

Προηγούμενο άρθροΣημαντική παρουσία της Περιφέρειας στην φετινή Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών Prowein, στο Ντίσελντορφ
Επόμενο άρθροΚικίλιας: Περιμένουμε 900.000 τουρίστες από τη Σερβία