Αρχική Ν. Κορινθίας Δαγκοπούλου-Τσόγκα Θεοπούλα : Αναντίλεκτα πιστεύω ότι όλες και όλοι πρέπει με κάθε...

Δαγκοπούλου-Τσόγκα Θεοπούλα : Αναντίλεκτα πιστεύω ότι όλες και όλοι πρέπει με κάθε τρόπο να αγωνιστούμε για μια νέα εποχή δημοκρατίας,

Δαγκοπούλου-Τσόγκα Θεοπούλα (Πόλυ)

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσα στη Κόρινθο. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχόλη του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβα και τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μου στο εργατικό δίκαιο. Ασκώ μάχιμη δικηγορία στην Κόρινθο και είμαι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος της «ελληνικής ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου», του σωματείου «Φίλοι Αρχαίας Τενέας» και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από τον οποίο έχω λάβει βασική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών.

Από τα εφηβικά μου χρόνια η ανάγκη μιας διαφορετικής συλλογικής έκφρασης με ώθησε στην αριστερά,  και κάπως έτσι εντάχθηκα τότε στη ΚΝΕ. Στο ΣΥΡΙΖΑ εγγράφηκα το 2014,  ο δρόμος μου όμως είχε διασταυρωθεί μαζί του πολύ νωρίτερα. Από εκείνη τη χρονιά και μέχρι και σήμερα είμαι μέλος του συντονιστικού της ΟΜ Κορίνθου και έχω διατελέσει 2 φορές συντονίστρια του.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη μελών της κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί πιστεύω πως η νέα διαδικασία αποτελεί εγγύηση δημοκρατίας και  με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνεται στην πράξη κόμμα των μελών του.  Αναντίλεκτα πιστεύω ότι όλες και όλοι πρέπει με κάθε τρόπο να αγωνιστούμε για μια νέα εποχή δημοκρατίας,συλλογικότητας κι αλληλεγγύης στο πλευρό του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα που είναι και στη σωστή πλευρά της ιστορίας.  

Καλούς αγώνες συντρόφισσες και σύντροφοι! Hasta la victoria siempre!