Αρχική Ν. Κορινθίας Θ.Κουρεμπές : Έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ...

Θ.Κουρεμπές : Έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να βοηθήσω στην προσπάθεια για την επόμενη φορά Αριστερά

Κουρεμπές Θεοφάνης (Φάνης)

Είμαι ο Φάνης Κουρεμπές, γεωπόνος από τον Άσσο Κορινθίας. Μέχρι σήμερα έχω την τύχη να διάγω μια γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική ζωή.  Επαγγελματίας γεωπόνος από το 1995 και μέλος κοινωνικών και πολιτικών αγώνων από το 1983, από την ένταξη μου στην ανανεωτική ριζοσπαστική Αριστερά, αδιάλειπτα, μέχρι σήμερα.

Έχω υπηρετήσει την κοινωνία και την Αριστερά, ως εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου γεωπόνων Κορινθίας, ως μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ, ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και βουλευτής Κορινθίας. Επί 4 χρόνια ήμουν πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και από το 2019 μέχρι σήμερα, εκλεγμένος συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην πολιτική μου διαδρομή μέχρι τώρα, προσπάθησα πάντα να πορεύομαι με το θάρρος της γνώμης μου μέσα στα πλαίσια των αρχών και ιδεών της Αριστεράς και στη λογική της καλής συνεργασίας και της συντροφικότητας.

Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στην υπόλοιπη πολιτική μου πορεία.

Έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να βοηθήσω στην προσπάθεια για την επόμενη φορά Αριστερά και τον στόχο του κόμματος προς τον σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.