Αρχική Ν. Κορινθίας Tα Κρασιά Αναστασίου από την Αρχαία Νεμέα στην Food Expo

Tα Κρασιά Αναστασίου από την Αρχαία Νεμέα στην Food Expo

H ιστορία των κρασιών της οικογένειας Αναστασίου Krasia Anastasiou – Anastasiou wines ξεκινά το 1954. Το κτήμα Αναστασίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Το σύνολο των μελών, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαιδευτικού επιπέδου, ασχολείται με την καλλιέργεια της αμπέλου και συνεισφέρει από το δικό του μετερίζι στην δημιουργία ποιοτικών κρασιών. Το οινοποιείο της οικογένειας βρίσκεται στο χωριό της Αρχαίας Νεμέας. Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιεστήρια, δεξαμενές ανοξείδωτες και ψυχόμενες για τον έλεγχο των ζυμώσεων και ειδική μονάδα εμφιάλωσης.
Θα την βρείτε Hall 1 | D05.46
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "fcodexpo Greece 12-14 Μαρτίου 2022 METROPOLITAN EXPO sneciality fogas bio nediterranean carajngs oliveoil Bish do clicsu Irdelicatessen H μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην N.A. Ευρώπη! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Hall 1 D05.46 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1954 ESTATE ANASTASIOU"
Προηγούμενο άρθροΝ.Ταγαράς : Καθήκον μας να τιμούμε και να σεβόμαστε τη γυναίκα
Επόμενο άρθροΚ.Κόλλιας : Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια μέρα που ξεχωρίζει, γιατί έρχεται να υπενθυμίσει τους αγώνες των γυναικών