Αρχική Eπικαιρότητα Κατέληξε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της που “δεν...

Κατέληξε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της που “δεν φοβήθηκε ποτέ του τον θάνατο”

Υπέκυψε στα τραύματά της η 41χρονη γυναίκα που πυροβολήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον σύντροφό της μέσα στο κατάστημά της, ενώ ο ίδιος αυτοκτόνησε μετά την επίθεσή του.Η άτυχη γυναίκα, ιδιοκτήτρια του τσιπουράδικου που διατηρούσε στην οδό Παπάφη, και μητέρα τριών παιδιών μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου.

Ωστόσο δεν άντεξε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγες ώρες μετά, ενώ η κόρη της που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς διέφυγε τον κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ, o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη, έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook «Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο». Περίπου μία ώρα πριν μπουκάρει στο καφέ της πρώην του ο Λεοντής Βορριάς, αθλητής του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Λίγη ώρα αργότερα εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας την κοντόκανη καραμπίνα στραμμένη προς το έδαφος. Πλησίασε την πρώην σύντροφό του, Βίκυ και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη γράφοντας τον επίλογο της ζωής του. Στο σημείο του συμβάντος μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο του αυτόχειρα.

Πηγή: thestival.gr