Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συμβάντα και συλλήψεις στην Αργολίδα, στην Κορινθία και στη Λακωνία

Συμβάντα και συλλήψεις στην Αργολίδα, στην Κορινθία και στη Λακωνία

  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, -7,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 24.2.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ενός 41χρονου και δύο 30χρονων, για κλοπή, ενώ αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (2.3.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 44χρονη ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν χρήματα από τσάντα ημεδαπής.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Εξιχνίαση τεσσάρων (4) περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών καλωδίων από γεωτρήσεις, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 10.2.2022 έως και την 25.2.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 51χρονης και 55χρονου, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα καλωδίων.