Αρχική Ν. Κορινθίας Απόκριες στο Δήμο Βέλου Βόχας

Απόκριες στο Δήμο Βέλου Βόχας

Τριήμερο αποκριών στο Δήμο Βέλου Βόχας!! Έστω και λίγο διαφορετικά φέτος!! Έφτασε η στιγμή που μικροί και μεγάλοι μπορούν να ξαναφορέσουν τις πολύχρωμες μάσκες τους, να χορέψουν, να εκτονωθούν και να γιορτάσουν ξέφρενα σ’ ένα αποκριάτικο κλίμα.
5,6 & 7 Μαρτίου ας γίνουμε όλοι ξανά μία μεγάλη παρέα στην παραλία Βραχατίου!! Εκεί που τα τελευταία επτά χρόνια ήταν το σημείο αναφοράς για όλους μας με το ΄΄καρναβάλι ΄΄ του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ διοργανώνουν ένα μουσικό αποκριάτικο τριήμερο το Σάββατο, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία Βραχατίου.
Τρεις ημέρες με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα , σε ρυθμούς pop, rock, samba, salsa κα. στην παραλία Βραχατίου από τις 11.00 έως τις 8.00μ.μ.
• Το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 8.00 μ.μ. μουσικό αποκριάτικο πρόγραμμα από D.J
• Την Κυριακή από τις 12.00 – 14.30 ανιματέρ μεταμφιεσμένοι με μεγαλοστολές θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους ενώ το απόγευμα από τις 5.00 μ.μ. – 8.00μ.μ ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα εντυπωσιάσουν με το πρόγραμμά τους μικρούς και μεγάλους.
• Την Καθαρά Δευτέρα από τις 11.00 – 4.00 μ.μ. μουσικό πρόγραμμα από D.J
Με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιτάσσουν οι συνθήκες, σας περιμένουμε το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στο Βραχάτι να γιορτάσουμε τις απόκριες, ελπίζοντας του χρόνου να ξανανταμώσουμε και να πραγματοποιήσουμε το δικό μας ξεχωριστό καρναβάλι με πολύ χρώμα, φαντασία, και την συμμετοχή όλων σας!!
Προηγούμενο άρθροΣυμβάντα και συλλήψεις στην Αργολίδα, στην Κορινθία και στη Λακωνία
Επόμενο άρθροΣτις 140 οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου