Αρχική Eπικαιρότητα Γυναικοκτονία στα Γιάννενα: Βίαια χτυπήματα με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο και στα...

Γυναικοκτονία στα Γιάννενα: Βίαια χτυπήματα με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο και στα πλευρά της 79χρονης

Την ίδια ώρα που ο 69χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τη σύζυγο του χωρίς όμως να σκοπεύει να της στερήσει της ζωή, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί αποδεικνύει το αντίθετο, καθώς ο δράστης άσκησε πρωτοφανή βία στο σώμα της 79χρονης συζύγου του, σε μια ακόμα γυναικοκτονία στα Γιάννενα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας στα Γιάννενα, που έσπευσαν στη οδό Σβώλου όταν ενημερώθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι η 79χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, δεν πίστεψαν ούτε για μια στιγμή τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου και κατάλαβαν πως πρόκειται για ένα ακόμα θύμα γυναικοκτονίας.

Το αρχικό του επιχείρημα ότι η σύζυγος του χτύπησε εξαιτίας πτώσης που είχε, γρήγορα το διαδέχτηκε η τοποθέτηση του ότι καυγάδισαν και τη χτύπησε χωρίς όμως να θέλεις να της κάνει κακό.

Τα τραύματα όμως που φέρει σε μεγάλο μέρος του σώματος της η αδικοχαμένη γυναίκα καταρρίπτουν κάθε ισχυρισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit. gr η 79χρονη έχει δεχτεί χτυπήματα στο πρόσωπο της (ζυγωματικά και γνάθο) και στα πλευρά της, τα οποία της έχουν προκαλέσει πολλά συντριπτικά κατάγματα.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, ότι ο δράστης βρίσκονταν σε αμόκ και ξέσπασε με ιδιαίτερη βιαιότητα κατά της συζύγου του.

Η 79χρονη γυναίκα που έχει αμερικανική υπηκοότητα περιγράφεται από τους γείτονες της στο Βόλο ως ένας καλός και γλυκομίλητος άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ήρθε μαζί με το σύζυγο της πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα, καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα ζούσαν στην Αμερική. Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο, όπου και θα καθοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.