Αρχική Eπικαιρότητα Κρήτη: Πώς αποκαλύφθηκε ο Γολγοθάς που βίωνε η 13χρονη – 20χρονος την...

Κρήτη: Πώς αποκαλύφθηκε ο Γολγοθάς που βίωνε η 13χρονη – 20χρονος την εκβίαζε με γυμνές φωτογραφίες

Νέα για την υπόθεση κακοποίησης της 13χρονης στην Κρήτη, από 20χρονο που την εκβίαζε με γυμνές φωτογραφίες.
Νεότερα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού της 13χρονης στην Κρήτη από έναν 20χρονος. Η ανήλικη είχε πέσει θέμα κακοποίησης από το εν λόγω άτομο, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέο.
Η ανήλικη γνωρίστηκε με τον 20χρονο μέσω του Instagram και άρχισαν να συνομιλούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, ο άνδρας την έπεισε να του στείλει δύο φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.
Από αυτό το σημείο άρχισε ο Γολγοθάς για την 13χρονη, καθώς ο 20χρονος άρχισε να την εκβιάζει με τις φωτογραφίες με απώτερο στόχο να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί της.
Ύστερα από πίεση, η ανήλικη δέχθηκε να τον συναντήσει μερικές φορές και, κατά την κρατική τηλεόραση, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τρεις φορές.
Δεν άντεχε, όμως, άλλο τον εκβιασμό και αποφάσισε να τον μπλοκάρει από το Instagram για να σταματήσει να την παρενοχλεί. Τότε εκείνος έστειλε μία από τις φωτογραφίες σε μία φίλη της.
Τότε η 13χρονη αποφάσισε να αποταθεί στην ψυχολόγο του σχολείου της ώστε να ζητήσει βοήθεια. Εκείνη της είπε ότι πρέπει να κάνει καταγγελία στις Αρχές, όπως και έγινε.
Ο άνδρας συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες κατ’ εξακολούθηση βιασμού, κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, κατοχή πορνογραφικού υλικού, παραβίαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά και απειλή, προσέγγιση ανηλίκων μέσω διαδικτύου, παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακά συστήματα κ.α.
Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε στην κατοχή του πλούσιο πορνογραφικό υλικό από αρκετά ανήλικα κορίτσια αλλά και αγόρια.