Αρχική Eπικαιρότητα «Άγιος Παΐσιος»: Αγωγή 200.000 ευρώ στον Πέτρο Τατσόπουλο εν μέσω αντιδράσεων για...

«Άγιος Παΐσιος»: Αγωγή 200.000 ευρώ στον Πέτρο Τατσόπουλο εν μέσω αντιδράσεων για τα σχόλιά του

Μετά τις αντιδράσεις, κατετέθη και αγωγή σε βάρος του Πέτρου Τατσόπουλου.
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και την εκκλησιαστική κοινότητα, μετά τα σχόλιά του για τη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος».
Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, σε ανάρησή του στο Facebook, ο ιστότοπος «Εκκλησία Online» έχει καταθέσει εναντίον του αγωγή ύψους 200.000 ευρώ.
«Η Εκκλησία On Line θέλει 200.000 ευρώ. Είναι και ο πληθωρισμός στη μέση» ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Facebook.
Σε δημοσίευμά του, το ekklisiaonline.gr αναφέρει ότι κατέθεσε αγωγή 200.000 ευρώ στον Πέτρο Τατσόπουλο.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.02.2022

Σε νέα του ανάρτηση, εν τω μεταξύ, ο Πέτρος Τατσόπουλος επανέρχεται, αναφερόμενος στον συγκεκριμένο ιστότοπο, σημειώνοντας: «Η ψυχαγωγική τηλεοπτική συνέντευξη της ημέρας από τον εκπρόσωπο της EkklisiaOnLine που κατέθεσε εναντίον μου μήνυση και αγωγή. Παρότι διαρκεί μόλις δέκα λεπτά (από το 15 έως και το 24), θα χρειαστείτε μεγάλα αποθέματα υπομονής και χιούμορ για να τον παρακολουθήσετε να ξετυλίγει τον ειρμό των σκέψεών του, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί, πέραν των άλλων ευτράπελων, θα τον ακούσετε να παραδέχεται ευθέως ότι ο “Άγιος Παϊσιος” είναι μια τηλεοπτική παραγωγή της Μονής Βατοπαιδίου, η δεύτερη μετά τον κινηματογραφικό “Άνθρωπο του Θεού”. Θα σας λυθεί κάθε απορία, εάν ακόμη αναρωτιέστε προς τι όλος αυτός ο σάλος, η υστερία και ο πανικός με τη δική μου ανάρτηση. Όπως θα έλεγε και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος: “Είναι η Μονή, stupid!”».
Ο ίδιος σε προηγούμενο σχόλιο του, είχε γράψει, πυροδοτώντας αντιδράσεις: «Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση;».