Αρχική Eπικαιρότητα Νίκος Τερζής: Απαγορεύει στον Ρουβά να λέει τα τραγούδια του μετά τις...

Νίκος Τερζής: Απαγορεύει στον Ρουβά να λέει τα τραγούδια του μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

Στην απαγόρευση εκτέλεσης των τραγουδιών του από τον Σάκη Ρουβά προχώρησε ο Νίκος Τερζής, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (12/02), μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Ο συνθέτης, Νίκος Τερζής, απαγόρευσε στον τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά, να ερμηνεύει τα τραγούδια που έχει γράψει για εκείνον, όπως έκανε γνωστό το Σάββατο (12/02).
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο Νίκος Τερζής έγραψε: «Τώρα, αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;».
Μάλιστα, ο ίδιος, σε ανάρτηση-απάντηση σ’ έναν χρήστη του Τwitter, αποκάλυψε πως ήδη η δικηγόρος του έχει αρχίσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
Ορισμένα από τα τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Τερζής για τον Σάκη Ρουβά, είναι τα εξής: «Shake It», «Θα είμαι εδώ», «Με κομμένη την ανάσα», «Μην αντιστέκεσαι», «Τα τρελά μας όνειρα», «Χρόνια πολλά» και «Ψεύτικα».
Αιτία γι’ αυτή την κίνηση του Νίκου Τερζή ήταν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, το Σάββατο (12/02), για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξη στο MEGA, ο τραγουδιστής ανέφερε για τη δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης: «Εγώ μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη και, επίσης, ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, τα θύματα και τα λοιπά, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια γι’ αυτό το πράγμα, είναι τραγωδία για τα θύματα και για τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουν από κάτι».
Εν συνεχεία, ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε: «Όπως τους ναρκομανείς τούς αγκαλιάζει η κοινωνία, νομίζω πως και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποια βοήθειας. Επίσης, πρέπει να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορούν να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αιτία αυτής της παθολογίας πρέπει να τα μελετήσουμε από πού ξεκινάνε».