Αρχική Ν. Κορινθίας Ηρθε η ώρα να απαντήσει η κ.Κόρκα – ‘Εγγραφο φωτιά δηλώνει...

Ηρθε η ώρα να απαντήσει η κ.Κόρκα – ‘Εγγραφο φωτιά δηλώνει παράβαση καθήκοντος για την υπογραφή της στην αναστολή άδειας λειτουργίας του KORINTHIAN PALACE

Από την περασμένη Πέμπτη που δημιουργήθηκε ο σάλος με την υπογραφή της Αθηνάς Κόρκα για αναστολή άδειας λειτουργίας της KORINTHIAN PALACE CATERING στον Σολομό Κορινθίας αμέσως μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, η ίδια δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση ως όφειλε (κατά την γνώμη μου) . Από την άλλη ο επικεφαλής στην παράταξη που ανήκει και Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, έδωσε αμέσως εντολή να ελέγξουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας την νομιμότητα της πράξης της αλλά και των εγγράφων της επιχείρησης και προχώρησε στην ανάκληση της απόφασης Κόρκα.

Το έγγραφο της ανάκλησης της απόφασης της Αθηνάς Κόρκα είναι το παρακάτω:

Στην απόφαση αυτή του Περιφερειάρχη αναφέρεται καθαρά πως σύμφωνα με το ΦΕΚ δεν υφίσταται δικαίωμα υπογραφής του συγκεκριμένου εγγράφου από τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, στην προκειμένη περίπτωση, από την κ.Αθηνά Κόρκα. Σε απλά ελληνικά η πράξη αυτή είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. 

Καλούμε λοιπόν την κ.Κόρκα να απαντήσει για τις συνθήκες που υπέγραψε το έγγραφο της αναστολής άδειας λειτουργίας της KORINTHIAN PALACE CATERING.

Καλούμε την κ.Κόρκα να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες μίας τέτοιας πράξης.

Η σιωπή κυρία Κόρκα στην προκειμένη περίπτωση μόνο χρυσός που δεν είναι !!!!

Σ.Μπαλή