Αρχική Ν. Κορινθίας Δικαίωση από τον Π.Νίκα για το Korinthian Palace : ” Η πράξη...

Δικαίωση από τον Π.Νίκα για το Korinthian Palace : ” Η πράξη της Αθ.Κόρκα ήταν λάθος, νομικά και διοικητικά, υπεγράφη η ανάκληση της απόφασης”

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως μπροστά στο άδικο και στο συμφέρον των Πελοποννησίων δεν βάζει τίποτα και κανέναν. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από την άνευ προηγούμενου απόφαση και υπογραφή από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα για αναστολή της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης KORINTHIAN PALACE CATERING. ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΔΩ  

Το θέμα αυτό έφτασε αμέσως στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που δεν είχε καμία γνώση επ αυτού και αντέδρασε ακαριαία. Ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες του για την νομιμότητα των εγγράφων της επιχείρησης, χαρακτήρισε την πράξη της Αθηνάς Κόρκα λάθος, νομικά και διοικητικά και υπέγραψε την ανάκληση της απόφασης αυτής. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την ανάκληση της απόφασης της Αθηνάς Κόρκα σήμερα το πρωί της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου.

Αποτελεί μία τεράστια δικαίωση για την εταιρεία KORINTHIAN PALACE CATERING που απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους και φυσικά μία τεράστια πολιτική φθορά για την Αθηνά Κόρκα που κανένας μέχρι σήμερα δεν περίμενε μία τόσο εσφαλμένη κίνηση λόγω της μακριάς πορείας της στον χώρο της πολιτικής.

Θα έλεγα πως αποτελούν και μονόδρομο για την Αθηνά Κόρκα οι αποφάσεις της για το μέλλον και μάλιστα όταν αυτές αφορούν αποφάσεις και υπογραφές που άπτονται μόνο της αρμοδιότητας του Περιφερειάρχη. Είναι πράξεις και πρακτικές που δεν είδαμε ποτέ από τον νυν θεματικό και πρώην χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή. Η παρακάτω δήλωση έγινε στα πλαίσια της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Σοφία Μπαλή που θα προβληθεί από το SUPER την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου στις 9.00 το βράδυ.