Αρχική Eπικαιρότητα Το αντίο του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου στον Ερμή Θεοχαρόπουλο

Το αντίο του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου στον Ερμή Θεοχαρόπουλο

Ερμή μας.
Εξακολουθείς να υπάρχεις ανάμεσά μας, από τότε που μωρό ακόμα σκαρφάλωνες στην πίστα του ΕΟΣ Αχαρνών, που σε κυνηγούσαμε στο ποδήλατο, που μας οδηγούσες στα μονοπάτια της Πάρνηθας, που γέλαγες όπως και τώρα. Κι αυτό δεν μπορεί να χαθεί, Ερμή μας, να το ξέρεις: το φως απ’ το πρόσωπό σου, η δύναμη με την οποία σου ανήκουν όσα αγαπάς, οι αναρριχητικές διαδρομές, οι αγώνες, οι διακρίσεις, οι μουσικές σου, οι άνθρωποι σου, η λαχτάρα σου για τις πιο ψηλές κορυφές.
Είναι που στη ζωή αυτή υπάρχεις με όλα όσα μας χαρίζεις, σε κάθε αποτύπωμά σου στα βράχια, σε κάθε χνάρι στις χιονισμένες πλαγιές, σε όλες αυτές τις φορές που είσαι σε όλους σαν άνθρωπος απλός, όπως ακριβώς η οικογένειά σου που σου στέκεται για μια ζωή. Και να το ξέρεις, αν κάτι μας λείψει πιο πολύ είναι που μας έχεις μάθει να σε καμαρώνουμε και να σε θαυμάζουμε όσο ψηλά κι αν τα καταφέρνεις να βρεθείς.
Να τους χαμογελάς με δύναμη όπου κι αν σκαρφαλώνεις, Ερμή μας.
Κυριακή 30 Ιανουαρίου, έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο αθλητής του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών ΕΡΜΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ερμής Θεοχαρόπουλος. Ο δικός μας Ερμής το μωρό που πρώτα έμαθε να σκαρφαλώνει στην πίστα μας πριν μάθει να περπατά. Έφυγε στα 21 του κάνοντας προπόνηση στο Ορειβατικό Σκι στα Τζουμέρκα το αγαπημένο του βουνό που τα τελευταία χρόνια ζούσε κοντά του και που θέλησε να τον κρατήσει για πάντα στην αγκαλιά του.
Το Δ.Σ. του ΕΟΣ Αχαρνών όπως και όλη η ορειβατική οικογένεια που γνώρισε το χαμόγελό του, είναι συγκλονισμένη. Πρέπει, όλοι εμείς, να μάθουμε πλέον να ζούμε χωρίς αυτό το χαμόγελο που ζέσταινε τις καρδιές. Αλλά κυρίως πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τη φυσική του παρουσία η οικογένειά του και γνωρίζουμε πόσο αβάστακτο είναι αυτό.
Τους ευχόμαστε να είναι δυνατοί και να τον θυμούνται πάντα έτσι όπως ήταν μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δυνατός και δραστήριος. Ένα πνεύμα ανήσυχο, που ήθελε να δοκιμάζει τα πάντα στο βουνό και τη φύση…
Καλό ταξίδι Ερμή μας