Αρχική Ν. Κορινθίας Αν ακόμη έχετε αυτό το προιόν στην κατάψυξή σας, πετάξτε το άμεσα

Αν ακόμη έχετε αυτό το προιόν στην κατάψυξή σας, πετάξτε το άμεσα

Μπιφτέκι κοτόπουλου και γαλοπούλας στο οποίο βρέθηκε σαλμονέλα, ανακαλεί με ανακοίνωσή του η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ THE BURGER ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΚΑΟ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ & ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ», με αριθμό παρτίδας L210720 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 20-07-2022, καθαρού βάρους 2 X 180 γρ.

Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εργαστηρίων, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν με τα ως άνω στοιχεία είναι ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ διότι βρέθηκε θετικό στο παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

ανακληση ΕΦΕΤ
ανακληση ΕΦΕΤ

 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

https://www.ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΈκκληση: Άνεργη μαμά μεγαλώνει μόνη 2 παιδιά – Ζητά πάνες και γάλα για το μωράκι της
Επόμενο άρθροΤο αντίο του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου στον Ερμή Θεοχαρόπουλο