Αρχική Eπικαιρότητα Όταν η νέα εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου «έπαιζε» στο Deal

Όταν η νέα εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου «έπαιζε» στο Deal

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Deal είχε λάβει μέρος η, από χθες νέα αναπληρώτρια Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Αναστασία Σιμητροπούλου.

Η τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2017 αλλά η Αναστασία Σιμητροπούλου έφυγε τελικά από το παιχνίδι σχεδόν με άδεια χέρια.

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, εκπροσωπώντας τον Νομό Λακωνίας (όπου βρίσκεται το χωριό του πατέρα της), είχε πάρει το κουτί με το νούμερο 13.

Ήδη από την αρχή του Deal η Αναστασία είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά.

Στα τελευταία δύο κουτιά που είχαν μείνει, με τα ποσά 5 και 20 ευρώ, η προσφορά του τραπεζίτη ήταν 13 ευρώ, την οποία προσφορά η Αναστασία δεν δέχτηκε, κερδίζοντας τελικά τα 20 ευρώ. Ανοίγοντας το εφεδρικό κουτί 23 στο τέλος διπλασίασε το ποσό και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με… 40 ευρώ. 

Ποια είναι η Αναστασία Σιμητροπούλου

Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής. Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)» (2020 έως σήμερα). Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.