Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Σειρά συμβάσεων έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε συμφωνητικό 166.572,06 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Πελετά – Βλησιδιά, έργο με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, η προθεσμία για την ολοκλήρωση του οποίου είναι 120 ημέρες.

Ενα ακόμα συμφωνητικό 43.893,87 υπογράφηκε από τον Π. Νίκα για την διαμόρφωση του χώρου και τις εργασίες υποδομών για το γήπεδο αντισφαίρισης στο Λεωνίδιο, έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 90 ημέρες.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση 18.522,82 ευρώ για την ολοκλήρωση του με προϋπολογισμό 325.000 έργου δενδροφύτευσης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του ταμιευτήρα της λίμνης Τάκα, η προθεσμία για το οποίο είναι 60 ημέρες.

Τέλος, ο Π. Νίκας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Γορτυνίας για το προϋπολογισμού 180.000 ευρώ έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Δόξα.

Το εν λόγω έργο αφορά στην αντικατάσταση του μήκους 1.819 μέτρων περίπου πεπαλαιωμένου αγωγού που υδροδοτεί το πιο πάνω χωριό της Γορτυνίας.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Τα κρούσματα πέφτουν, οι νεκροί αυξάνονται – 200 σε 48 ώρες – Σε δύο δόσεις η χαλάρωση των μέτρων
Επόμενο άρθροΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΘΑΛΗΣ»