Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: «Μακάρι ο Θεός να μη με πάρει ακόμα μαζί του»: Συγκλονίζει...

Καλαμάτα: «Μακάρι ο Θεός να μη με πάρει ακόμα μαζί του»: Συγκλονίζει η ανάρτηση 41χρονου λίγο πριν πεθάνει από κορωνοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας ο θάνατος 4 ανθρώπων μέσα σε λίγες ώρες από επιπλοκές του κορωνοϊού. Δραματική η κατάσταση με έναν ακόμη νέο άνθρωπο ηλικίας 37 ετών να διασωληνώνεται, την ώρα που ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα περιστατικά που νοσηλεύονται στην COVID κλινική, όπου πλέον βρίσκονται 45 ασθενείς.

Στο μεταξύ συγκλονίζει η ανάρτηση ενός άντρα 41 ετών, λίγο πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Ο 41χρονος ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, δεν είχε εμβολιαστεί και παρά το γεγονός πως διασωληνώθηκε άμεσα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

«Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δε γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και τη μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Κεντρικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ……..(αναφέρει το όνομά του και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της συζύγου του). Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου».