Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτη ιστορία: Αγόρασε δοχείο με… 50.000 ευρώ – Το «ταξίδι» και οι...

Απίστευτη ιστορία: Αγόρασε δοχείο με… 50.000 ευρώ – Το «ταξίδι» και οι 14.000 που έγιναν «καπνός»

Απίστευτο συμβάν σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Βοσκός αγόρασε δοχείο με… 50.000 ευρώ μέσα χωρίς να το ξέρει. Τι ακολούθησε.
Απίστευτη ιστορία υπεξαίρεσης χρημάτων στην Αιτωλοακαρνανία, όταν ένα δοχείο με50.000 ευρώ μέσα «ξέφυγε» από τον κάτοχό του.
Όλα ξεκίνησαν όταν σε μίνι μάρκετ δύο αδερφών στο χωριό Καραϊσκάκη, ο ένας εκ των δύο ανδρών τοποθέτησε 50.000 ευρώ για φύλαξη σε ένα πλαστικό δοχείο. Ο άλλος άνδρας, όμως, δεν γνώριζε τίποτα.
Έτσι, στη βάρδια του πούλησε το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα σε βοσκό, ο οποίος μόλις έφτασε στο σπίτι του έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στη στάνη.
Ο εργάτης, όπως μεταδίδει το pelop.gr, διαπίστωσε ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ και… άρχισε να τα ξοδεύει. Μάλιστα, για μέρες κερνούσε το χωριό και σπατάλησε συνολικά 14.000 ευρώ!
Περιπολικό της αστυνομίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.01.2022

Ο κάτοχος του δοχείου όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, ειδοποίησε την Αστυνομία και με την εξέταση βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού διαπιστώθηκε ο αγοραστής. Όταν οι αστυνομικοί τον επισκέφθηκαν, εκείνος τους παρέπεμψε στον εργάτη.
Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον κάτοχό του, ενώ είναι άγνωστο πώς θα διευθετηθεί η διαφορά.
Προηγούμενο άρθροΈρχονται σημαντικές αλλαγές σε φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ
Επόμενο άρθροΜετάλλαξη του Καμερούν: Τα συμπτώματα και οι φόβοι των ειδικών – «Ίσως διαφεύγει από τα εμβόλια»