Αρχική Eπικαιρότητα Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Εναλλακτική Παιδεία

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Εναλλακτική Παιδεία

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ο πρώτος μήνας του 2022 θα σας βρει κάνοντας πολλά σχέδια. Θα έχετε την επιθυμία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και για κοινωνική προβολή. O μήνας έτσι ξεκίνα δυναμικά, με ένα ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό, σε οίκους που αφορούν στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σας.
Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη κιόλας μέρα του νέου έτους. Ένα πολύ κάλο Φεγγάρι, το όποιο έχοντας τη θετική συμμετοχή του Ουρανού, θα σας βοηθήσει να θέσετε νέους στόχους, που θα αφορούν κυρίως στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα σας απασχολήσουν άτομα εξουσίας, που ίσως σας φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική σας άνοδο.

Στις 5 του μήνα, η ανάδρομη Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα φέρει, στους γεννημένους τέλος α’ και αρχές β’ δεκαημέρου, εκτός από μια ρομαντική και γλυκιά ημέρα, προτάσεις που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και έχουν ξαναπέσει στο τραπέζι παλιότερα.
Στη συνέχεια, από 8 έως 10 Ιανουαρίου θα γίνουν επίσης κάποιες βοηθητικές όψεις της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα έχετε έντονη διαίσθηση, ρομαντική διάθεση και αισιοδοξία.
Ο Άρης θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 11 του μήνα. Οι γεννημένοι 9, 10 και 11 Απριλίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μη σας εξαπατήσουν ή διαψεύσουν και να μη φανατίζεστε γενικότερα.

Στις 14 ο Ερμής κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Εσείς που έχετε γεννηθεί 30 και 31 Μαρτίου, αλλά και εσείς που είστε 1η Απριλίου να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας. Θα έχετε ξαφνικές αλλαγές και κάποιες από τις ιδέες σας μπορεί να έχουν δυσάρεστες εξελίξεις. Επίσης, ίσως υπάρξουν ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό σας. Αμέσως μετά ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους 16, 17, 18 και 19 Μαρτίου, να έχουν τον έλεγχο σε σχέση με τις επαγγελματικές τους κινήσεις ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή ευκαιρία.
Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα γίνει στις 18 του μήνα. Θα μπείτε σε διαδικασία να ολοκληρώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, την κοινωνική σας εικόνα και με οικογενειακά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Ειδικότερα οι γεννημένοι 17, 18 και 19 Απρίλιου.

Στις 23 ο Ερμής, ανάδρομος πια από τις 14 του μήνα, θα κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο. Εκεί ίσως, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, να έχετε αυξημένες μετακινήσεις και συζητήσεις με φίλους που ενδεχομένως έχετε καιρό να δείτε. Στις 28, ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη συνόδου και με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο, θα είστε κάπως δύσπιστοι απέναντι στους άλλους και θα έχετε την ανάγκη να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την κάθε τους κίνηση. Τέλος, 30 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντάς κάποιες ανατροπές στις φίλιες, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους, ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, θέματα που έχουν να κάνουν με τις δημόσιες σχέσεις, το εξωτερικό και τα νομικά ζητήματα.
Ο μήνας ξεκίνα με τρίγωνο του Ήλιου στον Ουρανό. Οι γεννημένοι 29, 30 Απριλίου αλλά και 1η Μαΐου θα κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας ή στο πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Επίσης, πρωτότυπες ιδέες αλλά και ξαφνικές αλλαγές σας κάνουν να αισθάνεστε ανεξάρτητοι.

Στις 2 Ιανουάριου έχουμε και το πρώτο Νέο Φεγγάρι του έτους. Σας βοήθα ιδιαίτερα μιας και συμμετέχει θετικά ο Ουρανός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα έχετε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με θετική έκβαση. Ευνοούνται κυρίως θέματα που έχουν σχέση με νομικές υποθέσεις, με τις δημόσιες σχέσεις και με επαφές με το εξωτερικό ή τους συγγενείς εξ αγχιστείας.
Από τις 5 έως και τις 9 Ιανουαρίου, οι μέρες θα είναι πιο ρομαντικές και γλυκές, λόγω των όψεων της Αφροδίτης. Αυτές τις ημερομηνίες, οι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορείτε πιο εύκολα να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε…

Στις 11 του μήνα ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τους γύρω σας, καθώς μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να σας αναβάλουν πράγματα, δημιουργώντας σας σύγχυση. Αμέσως μετά ο Ερμής, ο όποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει ανάδρομος, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσοχή λοιπόν οι γεννημένοι 29, 30 Απριλίου και 1, 2 Μαΐου στις ξαφνικές ιδέες, γιατί ίσως έχουν δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς και στη συμπεριφορά σας, διότι μπορεί να γίνει απότομη προς τους άλλους.
Ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα στις 16 του μήνα. Μαζί με την Πανσέληνο, που θα γίνει στις 18, θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που αφορούν σε νομικά, σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια και επικοινωνιακά θέματα.

Στις 23 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος πια Ερμής και ο Ήλιος που έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνουν όψη συνόδου. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα έχετε συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις που θα σχετίζονται με την καριέρα σας.
Ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα, προκαλώντας ένα αίσθημα δυσπιστίας και ανασφάλειας σε ό,τι ακούτε. Τέλος, 30 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας απότομες και ξαφνικές αλλαγές, καθώς και δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφορά περισσότερο στους γεννημένους 29, 30 Απριλίου και 1, 2 Μαΐου.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι τον πρώτο μήνα του έτους θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με τα περιουσιακά, τις τράπεζες, εφορίες και γενικότερα δημόσιες υπηρεσίες. Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, αλλά και τα χρήματα που σας έρχονται από τους άλλους.
3Την πρώτη του μήνα, ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Φέρνει θετικές αλλαγές στην ψυχολογία σας, αλλά και στα νέα ξεκινήματα, που θα ενεργοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού σε αυτό το νέο Φεγγάρι, φέρνει σημαντικά νέα ξεκινήματα. Αυτά αφορούν κυρίως στις χρηματικές συναλλαγές, στα περιουσιακά σας άλλα και στη σεξουαλική σας ζωή.

Η Αφροδίτη στις 5 και στις 9 του μήνα, θα κάνει πολύ βοηθητικές όψεις για τα θέματα που σας αφορούν. Προσφέρει βεβαία και μια ρομαντική και ερωτική διάθεση, κυρίως για τους γεννημένους τέλος β’, αρχές γ’ δεκαημέρου. Στις 10 ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας το ένστικτο και τη διαίσθηση να είναι πιο έντονα. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση.
Στις 11, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 10, 11, 12 και 13 Ιουνίου, να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Στη συνέχεια ο Ερμής, ο όποιος βρίσκεται σε στάση, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό εφιστώντας σας την προσοχή στο τί λέτε ή σε επιπλοκές που μπορεί να δημιουργηθούν σε θέματα μετακινήσεων ή σπουδών.

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα κάνουν όψη συνόδου στις 16, ενώ στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος του μήνα. Έτσι, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα θέματα που αφορούν σε τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές αλλά και στις πηγές εσόδων σας.
Στις 23 θα έχετε αρκετές συζητήσεις, μετακινήσεις και γενικότερα την επιθυμία για δημόσιες σχέσεις, λόγω της συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο. Στη συνέχεια ο Ερμής, θα κάνει όψη συνόδου και με τον Πλούτωνα. Εκεί είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε τα πράγματα σε βάθος και να κάνετε πιο ελεγχόμενες κινήσεις. Τέλος, 30 Ιανουαρίου, θα κάνει τετράγωνο ο Ήλιος με τον Ουρανό, δημιουργώντας σας έναν εσωτερικό μικρό αναβρασμό.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας. Ο γάμος, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα φλερτ αλλά και οι ανταγωνιστές σας, θα είναι στο επίκεντρο. Ο Δίας για το επόμενο διάστημα θα σας πριμοδοτεί με τα τρίγωνα του, βοηθώντας σας αρκετά.
Την πρώτη μέρα του έτους θα έχουμε μια αρκετά θετική όψη μεταξύ Ήλιου και Ουρανού. Αυτό θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, σε σχέση με τους φίλους, τους συνεργάτες και τον γάμο τους.
Στις 2 του μήνα, θα έχουμε το πρώτο Νέο Φεγγάρι του έτους, με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να επανεξετάσετε τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στο να θέσετε νέους στόχους.

Η Αφροδίτη, στην ανάδρομη πορεία της, θα κάνει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο τις επόμενες ημέρες. Από τις 5 έως 9 του μήνα θα είναι μέρες ρομαντικές, ερωτικές και ίσως να προσδοκάτε πολλά από τους άλλους. Στις 10, ο Ήλιος θα κάνει και αυτός εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας σας την ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση αλλά και ρομαντισμό. Αυτές οι όψεις αφορούν κυρίως στους γεννημένους τέλος β’, αρχές γ’ δεκαημέρου.
Στις 11 του μήνα, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 11, 12 και 13 Ιουλίου, να προσέξετε λίγο τα θέματα υγείας, γιατί ίσως αισθανθείτε περισσότερο κουρασμένοι. Στην καθημερινότητά σας, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή και αυταπάτες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Λίγο πριν την Πανσέληνο στις 16 του μήνα, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα. Αυτό σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο τον κινήσεων και των καταστάσεων γενικά, στα θέματα σχέσεων. Στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος, όπου επηρεάζει πρωτίστως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να ολοκληρώσετε συμφωνίες ή και να δώστε οριστικό τέλος σε καταστάσεις, που αφορούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.
Στις 23 του μήνα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ στις 28 θα μπείτε σε διαδικασία έρευνας μιας και θα είστε αρκετά δύσπιστοι. Τέλος, 30 του μήνα, κάποιες ενέργειες από φίλους ή ομάδες ίσως σας αιφνιδιάσουν και αλλάξουν τα δεδομένα σας.

Λέων

Οι Λεοντές τον Ιανουάριο, θα ασχοληθείτε με θέματα που θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, την καθημερινότητα, τη διατροφή και την υγεία σας. Την πρώτη μέρα του μήνα, θα σχηματιστεί τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού, βοηθώντας τους γεννημένους στο τέλος α’ δεκαημέρου με τα παραπάνω.
Την επομένη, στις 2 του μήνα, θα έχουμε Νέα Σελήνη, η όποια θα έχει και τη θετική συμμετοχή του Ουρανού. Είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σε θέματα υγείας και διατροφής. Όσοι από εσάς έχουν κατοικίδια, η ενασχόληση μαζί τους θα έχει επίσης σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα.

Από τις 5 έως τις 9 του μήνα οι μέρες θα είναι πιο ρομαντικές και ερωτικές, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος β’ δεκαημέρου. Στις 10 ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και οι γεννημένοι 12, 13 και 14 Αυγούστου, θα θελήσετε να χαλαρώσετε λίγο από την ένταση της καθημερινότητας. Παράλληλα, ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αναβολές, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.
Στις 14 ο Έρμης, ο οποίος βρίσκεται σε στάση, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Αυγούστου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ξαφνικές αλλαγές συμπεριφοράς, που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Ίσως κάποιες υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα να έχουν επιπλοκές ή δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο Ήλιος στις 16 θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα κάνοντας όψη συνόδου, ενώ στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος του μήνα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναδείτε τα πράγματα σε βάθος και να κλείσετε οριστικά με κάποια άλλα. Αυτά αφορούν στα επαγγελματικά, στην καθημερινή σας εργασία και στα θέματα υγείας και διατροφής. Αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος γ’ δεκαημέρου.
Στις 23 ο Έρμης κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο. Οι Λέοντες των πρώτων ημερών, θα έχουν συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες, με σκοπό να προωθήσουν το επαγγελματικό τους έργο. Στις 28, ο Έρμης θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα και θα βάλει τους γεννημένους του γ’ δεκαημέρου, να ψαχτούν και να ερευνήσουν καλύτερα θέματα που αφορούν στην εργασία τους.
Τέλος, ο μήνας θα κλείσει με τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού. Οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ίσως υπάρξουν απότομες αλλαγές και δυσάρεστες εξελίξεις στον επαγγελματικά τομέα και στην καριέρα σας γενικότερα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έχετε ένα αρκετά καλό μήνα, καθώς τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο θα είναι ερωτικά, διασκέδασης, δημιουργικής απασχόλησης και ποιοτικής ενασχόλησης με τα παιδιά σας.
Την πρώτη του μήνα, οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου θα δεχθείτε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανού. Ευνοεί αλλαγές και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα θέματα που σας αφορούν. Στις 2 θα γίνει και η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους, με τη θετική συμμέτοχη του Ουρανού, προωθώντας και πάλι, λίγο περισσότερο, τους γεννημένους αρχές Σεπτέμβρη. Οι ενάρξεις που θα κάνετε σε αυτή τη φάση θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τη διασκέδαση, τα ερωτικά, τις σπουδές και της δημιουργικότητας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για εσάς.

Από τις 5 έως και 10 του μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος, κάνουν διαφορές όψεις μεταξύ τους. Σας δημιουργούν μια πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε και επιστροφές συντρόφων από τα παλιά. Επίσης, θα έχετε έντονη διαίσθηση και φαντασία.
Μια ημέρα που θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, εσείς που είστε γεννημένοι 12, 13 και 14 Σεπτέμβριου, είναι στις 11 Ιανουαρίου. Ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ψευδαισθήσεις, αυταπάτες αλλά και απώλειες πραγμάτων π.χ. κλοπές.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στις 16 αλλά και η Πανσέληνος στις 18, σας βοηθούν να ολοκληρώσετε ή να δώσετε οριστικό τέλος σε διαφορές καταστάσεις που εκκρεμούν. Επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου και αφορά θέματα παιδιών, ομάδων, φίλων, ερωτικών και κοινωνικών προκλήσεων.
Στις 23 θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν να κάνουν με την καθημερινή σας εργασία. Στις 28 θα φιλτράρετε τα πράγματα διπλά, καθώς θα υπάρχει ένα αίσθημα δυσπιστίας και στις 30 ίσως υπάρξουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και ανατροπές στα εργασιακά σας θέματα.

Ζυγός

Νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα φέρνει ο πρώτος μήνας του χρόνου, τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, την οικογένεια σας ή κάποιο γονέα. Προσοχή όμως, να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 13/1.
Τα θέματα αυτά θα σας απασχολήσουν όλο τον Ιανουάριο καθώς και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή κάποιο φλερτ και ίσως επανεξετάσετε το πώς κινείστε σε αυτά  από τις 15/1 και μετά, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Στις 24/1 ο Άρης από τον Αιγόκερω θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη σας για να δρομολογήσετε οικογενειακά θέματα ( λέμε “όχι” στο άγχος και στην ένταση και “ναι” στον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα).
Επιπλέον, στις  30/1 η Αφροδίτη γυρίζει επιτέλους σε ευθεία πορεία και μπορείτε να εκφραστείτε ίσως λίγο πιο ζεστά, ενώ παράλληλα μπορεί να ολοκληρώσετε τις όποιες αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σας ή τις όποιες οικονομικές δοσοληψίες που έχετε για θέματα σπιτιού ή με μέλη της οικογένειας σας.

Η Πανσέληνος στις 18/1, φαίνεται να φωτίζει πλευρές της καριέρας που αγνοούσατε ως τώρα και ίσως αυτό σας οδηγήσει σε μια κρίσιμη καμπή. Από την άλλη μπορεί να σηματοδοτεί μια περίοδο κρίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας βγει σε καλό. Μην μείνετε στο πώς φαίνονται τα πράγματα τώρα και αξιοποιήστε όποια καινούργια πληροφορία προς όφελος σας. Το βασικότερο όμως είναι να μην αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να μην κλονιστείτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να δείτε πώς μπορείτε να βγείτε δυνατότεροι και σοφότεροι από αυτή την κρίση. 

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας…επικοινωνιακός μήνας για εσάς. Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές με συγγενικό περίγυρο, κυρίως αδέρφια και ξαδέρφια έχει το μενού για εσάς.
Από τη μια θέλετε να κάνετε κάποια ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, λόγω της Νέα Σελήνης στις 2/1, κυρίως γιατί με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης έχετε επαναξιολογήσει τις σχέσεις σας με το συγγενικό περιβάλλον και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Έχετε υπόψιν ότι μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου μπορείτε να κάνετε ξεκινήματα σε σχέσεις, εμπορικές συναλλαγές, να κάνετε κοντινά ταξιδάκια ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Ωστόσο, από εκεί και μετά καλό θα ήταν να μείνετε στα σχέδια καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας δημιουργήσει καθυστερήσεις και εμπόδια.Επιπλέον, λόγω αυτού του γεγονότος, θα επανεξετάσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας ως οίκημα και οικογενειακά θέματα.

Στις 24/1 ο Άρης ίσως σας παρακινήσει σε δράση, όμως χρειάζεται να κάνετε υπομονή μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε ευθεία πορεία (τον Φλεβάρη). Προσοχή σε …αιχμηρά λόγια που μπορεί να πείτε και να μετανιώσετε μετά όπως επίσης και σε “προσκλήσεις” για καβγά από το συγγενικό σας περιβάλλον.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί από 24/10 έως και  2/11, λόγω του Δία που σας φέρνει ευκαιρίες και ευχάριστα γεγονότα.

Δυστυχώς, εσείς που έχετε γεννηθεί 3 Νοεμβρίου είστε οι πιο ζορισμένοι και θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι τον Φλεβάρη όπου θα περάσει και από εσάς ο Δίας για να σας ανακουφίσει, καθώς το δίδυμο Κρόνος-Ουρανός σας έχει στριμώξει.

Τέλος, οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί από 4 μέχρι και 12 Νοέμβρη πιέζεστε από υποχρεώσεις και ευθύνες οικογενειακές, που σχετίζονται με το σπίτι σας και προσπαθείτε να πάρετε ανάσα. Θυμηθείτε, πώς η καλύτερη τακτική είναι να αποδεχτείτε ότι περνάτε μια δύσκολη περίοδο και να δείτε πώς θα μπορέσετε να εξελιχθείτε μέσα από αυτήν. 

Τοξότης

Ο Ιανουάριος θα εξακολουθήσει να σας “τρέχει” λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιο σας και κυριολεκτικά δεν θα μπορείτε να σταθείτε σε ένα σημείο. Ωστόσο, οι έγνοιες σας αυτόν τον μήνα είναι οικονομικής φύσεως.
Από την μία η ανάδρομη Αφροδίτη σας “επιστρέφει” χρωστούμενα χρήματα και η Νέα Σελήνη σας παρακινεί για οικονομικά ξεκινήματα, σας δίνουν μια ‘ανάσα’. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει με το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1,όπου και θα έχετε οικονομικό…’τρέξιμο’ οπότε φροντίστε να ελέγχετε τα έξοδα σας για να μην ξεμείνετε.

Ο Ερμής με την αναδρομή του από τις 15 και μετά θα σας φέρει κοντά στην αναθεώρηση των σχέσεων σας με συγγενικά πρόσωπα και κυρίως αδέρφια και ξαδέρφια. Επιπλέον, μπορεί να είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις, οπότε φροντίστε ιδιαίτερα τα λεγόμενα σας.
Αυτόν το μήνα, θα φωτιστούν θέματα κληρονομικά, δανείων, εφορίας και γενικότερα οικονομικών θεμάτων που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα (ειδικά το σύντροφο σας) και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν μέχρι τώρα. Επειδή αυτό το γεγονός, οφείλεται στην Πανσέληνο στις 18/1, πιθανόν να σας κλονίσει λιγάκι ή να σας φέρει σε μια κρίση καθώς υπήρχαν κάποιες παράμετροι που δεν είχατε υπολογίσει μέχρι τώρα.

Ειδικά, αν έχετε γεννηθεί 12 και 13 Δεκέμβρη, τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Από την άλλη, χαράς ευαγγέλια για εσάς που έχετε γεννηθεί από 23/11 μέχρι και 2/12, καθώς ο Δίας φαίνεται γενναιόδωρος μαζί σας και σας κάνει τα χατίρια.

Αιγόκερως

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα για εσάς, κυρίως σε σχέση με τον εαυτό σας. Θέλετε να αλλάξετε το πώς εμφανίζεστε στο περιβάλλον σας, άρα εμφάνιση και συμπεριφορά μπαίνουν στο στόχαστρο για αλλαγές! Επίσης με την αναδρομή του Ερμή από τις 15 Γενάρη και για το υπόλοιπο του μήνα, θα μπείτε σε μια φάση επανεξέτασης των οικονομικών σας και ίσως σχεδιάσετε αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, μην το κάνετε πράξη αυτόν τον μήνα καθώς μπορεί να είναι επιρρεπές σε αναβολές και καθυστερήσεις. Τον Φλεβάρη, θα μπορέσετε να κάνετε πιο άνετα όποιες τροποποιήσεις επιθυμείτε στα οικονομικά σας.

Πολύτιμη βοήθεια και δυναμισμό σε αυτή σας την προσπάθεια θα φέρει ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24 Ιανουαριου, οπότε ετοιμαστείτε για μια περίοδο δράσης ώστε να δρομολογήσετε σχέδια και κινήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.
Προσοχή μόνο να μην εξαντλήσετε τα αποθέματα ενέργειας σας και να μην σας καταβάλει το στρες από την επιθυμία σας να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα. Θα βρίσκετε και τον Φλεβάρη στο ζώδιο σας, οπότε έχετε χρόνο για να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Αν πρόκειται για ξεκινήματα όμως, καλό θα ήταν να περιμένετε να γυρίσει ο Ερμής σε ευθεία πορεία, ώστε να αποφύγετε απρόσμενες αλλαγές και καθυστερήσεις. Επομένως, όποια έναρξη θέλετε να πραγματοποιήσετε καλό θα ήταν να γίνει μέχρι και τις 13 Γενάρη.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 18 σας φέρνει μπροστά σε αποκαλύψεις για το έτερον ήμισυ ή για κάποιο συνεργάτη και ίσως αποφασίσετε να τερματίσετε τη σχέση μαζί τους, αν ήδη υπάρχουν προβλήματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών φωτίζεται και θα δημιουργηθούν κρίσεις που καλείστε να διαχειριστείτε. Μυστικά και υπόγειες καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια προκειμένου να επιλυθούν μια και καλή!

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο θα γυρίσει σε ευθεία πορεία στις 30 Γενάρη, οπότε και θα οριστικοποιηθούν οι αισθηματικές και οικονομικές αλλαγές που σας έφερε το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις πλέον έχουν ξεκαθαρίσει και εσείς είστε σε θέση να αποφασίσετε, έχοντας συλλέξει όλα τα δεδομένα για το ποια θα είναι η πορεία τους από δω και στο εξής.
Τέλος, εσείς που έχετε γεννηθεί 16,17 Γενάρη βιώνετε μια περίοδο ριζικών αλλαγών και επίπονων καταστάσεων που σκοπό έχουν να σας μεταμορφώσουν σε ένα εντελώς καινούργιο άνθρωπο. Δείξτε πίστη και υπομονή και αφουγκραστείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας άκρως παρασκηνιακός μήνας για εσάς! Για κάποιους από εσάς, βέβαια, υπάρχει μια εντελώς άλλη ζωή που έχετε μακριά από τα μάτια όλων, ενώ για άλλους μπορεί να αφορά κρυφές οικονομικές δραστηριότητες.
Το παράξενο είναι πώς παρασκηνιακά ξεκινήματα έρχονται με την Νέα Σελήνη στις 2/1, μέσα από τα οποία μπορείτε να εκφράσετε την εκκεντρικότητα σας ανενόχλητοι, ενώ η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 24 θα εντείνει ακόμη περισσότερο τις κρυφές σας δραστηριότητες. Είτε πρόκειται για ασχολίες που απολαμβάνετε μόνοι σας, είτε για ερωτικά αλισβερίσια που θέλετε να μείνουν μυστικά, να ξέρετε πως σύντομα θα αναγκαστείτε να δείξετε φανερά τα χαρτιά σας.

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας και ανάδρομο από τις 15/1, έρχεται η ώρα της προσωπικής αναθεώρησης και ενδοσκόπησης καθώς θα επανεξετάσετε το πώς τοποθετείστε απέναντι στους άλλους αλλά ίσως σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές και στην εμφάνιση σας. Μείνετε στα σχέδια όμως και περιμένετε αφενός την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στο τέλος του μήνα και αφετέρου την ορθοδρόμηση του Ερμή τον Φεβρουάριο.
Η Πανσέληνος στις 18/1 φέρνει κρίσεις σε θέματα ρουτίνας και εργασίας, για το λόγο αυτό χρειάζεται να καθαρίσετε με αυτή την αφορμή το τοπίο και να δεχτείτε με ψυχραιμία τα όσα μπορεί να σας αποκαλυφθούν.
Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας ψυχική και σωματική, εσείς που έχετε γεννηθεί 31 Γενάρη και 1 Φλεβάρη καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός σας έχουν σε στενό μαρκάρισμα με τις αντιφατικές τους ενέργειες.

Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί από 2 μέχρι και 9 Φλεβάρη εξακολουθείτε να πιέζεστε από τον Κρόνο, να θυμάστε όμως πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν ανάλογα με την υπομονή και την δουλειά που έχετε κάνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Υπομονή λοιπόν και…θα έρθουν καλύτερες μέρες και για εσάς.

Ιχθύες

Μπορεί ο Άρης στον Τοξότη να σας τρέχει μέχρι και τις 24/1, ειδικά σε θέματα καριέρας, ωστόσο με το Δία στο ζώδιο σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη, συνεργασίες, επαγγελματική ανέλιξη, έρωτες, επεκτάσεις πάσης φύσεως, είναι μόνο μερικά από τα καλούδια του, τα οποία θα γευτείτε το επόμενο διάστημα.
Ο Ιανουάριος λοιπόν ξεκινάει με εξαιρετική εύνοια, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί 20/2 – 1/3. Ο μήνας χρωματίζεται από θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, ομάδες, συλλόγους, ομοϊδεάτες και φιλανθρωπική ή εναλλακτική δράση.  Το προηγούμενο διάστημα, η Αφροδίτη σας έβαλε να επανεξετάσετε αυτούς τους τομείς, ενώ παράλληλα ‘ζύγιζε’ τι δίνετε και τι λαμβάνετε, γεγονός που θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής, στις 15/1 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, και θα σας απασχολήσουν θέματα μεταφυσικά, ψυχολογικά ή ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικής φύσεως προκειμένου να εκτονώσετε την ενέργεια αυτή και να μην ‘πέσετε’ ψυχολογικά.
Προς το τέλος του μήνα, ο Άρης στον Αιγόκερω ίσως σας “τσιγκλήσει” να αναλάβετε δράση και να σας φέρει σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα ή μέλη των ομάδων που είστε ενταγμένοι.

Η Πανσέληνος του μήνα φαίνεται να ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν φλερτ και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή κάποια δημιουργική απασχόληση που σας ευχαριστεί. Επειδή πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο, ίσως σας φέρει κρίσεις σε αυτούς τους τομείς προκειμένου να εξελιχθείτε.
Τέλος, οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 11 & 12 Μαρτίου χρειάζεται να είστε διπλά προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας και “παραμυθιάζεστε” από το πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα.

https://astroteam.gr