Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/11 έως 21/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/11 έως 21/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο γειά και χαρά! Έχω όλα τα νέα της εβδομάδας που ακολουθεί και χωρίς καθυστέρηση σου τα παραθέτω! Αρχικά περιμένουμε μία Σεληνιακή Έκλειψη το πρωί της 19ης Νοέμβρη που πραγματοποιείται στην 27° και 14΄ του Ταύρου και επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Αυτή η Έκλειψη θα κορυφώσει και θα κλείσει τον κύκλο των ανατροπών, της έντασης και των ξαφνικών γεγονότων που άνοιξε η Νέα Σελήνη του Σκορπιού. Όπως πάντα στις Εκλείψεις κάτι αλλάζει, κάτι μας λείπει και κάτι στερούμαστε. Το βασικό χαρακτηριστικό θα είναι οι ανασφάλειες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, οι αλλαγές στο σύστημα αξιών και επιθυμιών μας αλλά και η επανεξέταση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής μας. Αυτά τα θέματα βέβαια δεν είναι προσωρινά, καθώς θα μας απασχολήσουν έντονα τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Όσον αφορά την εβδομάδα αυτή όμως θα πω ότι το καζάνι που έβραζε, ετοιμάζεται να σκάσει. Θέλουμε ανεξαρτησία και ελευθερία εδώ και τώρα από όλα όσα μας περιορίζουν, είτε είναι δουλειές, σχέσεις ή τρόπος σκέψης. Ο συσσωρευμένος θυμός εκρήγνυται και όποιον πάρει ο χάρος! Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει μεθοδικότητα και το ξέσπασμα γίνεται με υπερβολικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις με μια άκρατη σιγουριά. Εδώ που τα λέμε αυτό το κύμα αντίδρασης κι επαναστατικότητας μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να ξεδώσουμε και να ξεφύγουμε από ό,τι μας κρατά δέσμιους. Η ανάγκη για ανανέωση στον έρωτα είναι επιτακτική και σε συνδυασμό με το μαγνητισμό και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε, θα προκύψουν πολλά νέα ειδύλλια άσχετα αν θα έχουν διάρκεια ή όχι. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις πληθαίνουν, ενώ αναμένονται πολλές ανακατατάξεις, ευκαιρίες και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ενδέχεται να έχουμε προβλήματα με τον ηλεκτρισμό και το ίντερνετ αλλά και συγκρούσεις, εκρήξεις ή ατυχήματα λόγω κεκτημένης ταχύτητας όποτε χρειάζεται προσοχή. Για να δούμε τι θα δούμε και για τα 12 ζώδια.

Για τους Κριούς

Θα βιώσουν απώλειες στο πορτοφόλι τους και ξαφνικά έξοδα οπότε θα πρέπει να προσέξουν τις σπατάλες ο οποίες προέρχονται κυρίως από τη διασκέδαση ή από οικονομικά πάρε-δώσε με φίλους. Θα προκύψουν πάντως επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και νέες ερωτικές περιπέτειες ώστε να ανανεωθούν. Θα έχουν νευρική ένταση και θα ξεσπάνε σε διάφορες κατευθύνσεις αλλά μπορεί και να δεχτούν κάποια επίθεση. Θα πρέπει να «μειώσουν τις ταχύτητες» ώστε να αποφύγουν ατυχήματα.

Για τους Ταύρους

Επηρεάζονται πολύ έντονα από τούτη την Έκλειψη κυρίως οι γεννημένοι 16-20/05 οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην υγεία τους (και την ψυχική) και σε τυχόν ατυχήματα. Θα βιώσουν ξαφνικούς χωρισμούς και αποστασιοποίηση από το σύντροφο, τους συνεργάτες ή έναν κοντινό φίλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα προκύψουν νέες, συναρπαστικές «αφίξεις». Οι απότομες και έντονες αλλαγές παρ’ όλα αυτά θα τους προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια και στρες. Θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις αλλά θα χρειαστεί να εξετάσουν καλά τις επιλογές τους. Στα οικονομικά θα υπάρξουν εισροές αλλά καλό είναι να περιορίσουν τις σπατάλες ώστε να ωφεληθούν.

Για τους Διδύμους

Θα χρειαστεί να δώσουν περισσότερη προσοχή σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας γιατί το στρες δε βοηθά στην ψυχολογία τους. Επίσης, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα στην καθημερινότητα αλλά και στη διατροφή. Πληθαίνουν οι μετακινήσεις και οι ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμά τους, γίνονται πιο νευρικοί, ενώ θα πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και τις ρήξεις με φίλους. Επαγγελματικά πηγαίνουν πολύ καλά και ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται. Στα ερωτικά θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες αρκεί να περιορίσουν τις επιπολαιότητες.

Για τους Καρκίνους

Εντάσεις με φίλους και παιδιά θα προκαλέσουν ρήξεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές στο επαγγελματικό κομμάτι αν και θα προκύψουν νέες ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα. Ξαφνικές αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις αναμένονται στα αισθηματικά που θα τους ανανεώσουν. Οι μετακινήσεις πληθαίνουν εισέρχονται σε νέες ομάδες και ίσως κάνουν και κάποιο ταξιδάκι. Τα έσοδα αυξάνονται αλλά χρειάζεται προσοχή στις σπατάλες.

Για τους Λέοντες

Επηρεάζονται άμεσα κυρίως οι γεννημένοι 18-22/08. Ανατροπές και αλλαγές στη δημόσια εικόνα ή στον επαγγελματικό τομέα τους προκαλούν ανασφάλεια και νεύρα-αν και θα προκύψουν νέες ευκαιρίες-, ενώ δε θα λείψουν και οι εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Οι επαφές με φιλικά πρόσωπα πληθαίνουν όπως και οι προτάσεις για σχέσεις και συνεργασίες, αρκεί να τις εξετάσουν προσεκτικά ώστε να μην πάρουν επιπόλαιες αποφάσεις. Το πορτοφόλι τους θα ωφεληθεί από δάνεια, ασφάλειες ή περιουσιακά στοιχεία.

Για τους Παρθένους

Θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις τους αλλά και τα νεύρα στις καθημερινές τους μετακινήσεις οπότε χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση αλλά και σε λεκτικές επιθέσεις. Εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές θα βιώσουν και σε σχέση με αδέρφια ή συγγενείς, ενώ θα προκύψουν ανατροπές σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών υποθέσεων. Σίγουρα η νοοτροπία και η φιλοσοφία τους θα αλλάξει. Θα αυξηθούν οι προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχουν ευκαιρίες να αυξήσουν το εισόδημά τους αν και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα. Τα φλερτ πληθαίνουν κι ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα.

Για τους Ζυγούς

Οικονομικές απώλειες, χρέη και έξοδα τους προκαλούν μεγάλη ανασφάλεια οπότε θα πρέπει να περιορίσουν τις σπατάλες -οι οποίες προέρχονται κυρίως από τη διασκέδαση και τα παιδιά- αν και θα λάβουν κάποια ενίσχυση από την οικογένεια. Ενδέχεται να προκύψουν καβγάδες και διασπάσεις με τους συνεργάτες, ένα κοντινό φίλο ή το σύντροφο παρ’ όλα αυτά θα εμφανιστούν ευκαιρίες για νέους έρωτες που θα τους αναζωογονήσουν.

Για τους Σκορπιούς

Θα τους ρίξει ψυχολογικά και σωματικά αυτή η Έκλειψη ειδικά όσους έχουν γενέθλια 17-21/11. Θα χρειαστεί να προσέξουν θέματα υγείας αλλά και να έχουν το νου τους για τυχόν ατυχήματα. Ξαφνικοί χωρισμοί, ανατροπές και εντάσεις σε σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες τους προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και ανασφάλεια αν και προκύπτουν άμεσα ευκαιρίες για αναζωογόνηση στον ερωτικό τομέα και γιατί όχι ένας νέος έρωτας. Θα έχουν εύνοια από το οικογενειακό περιβάλλον ή τα ακίνητα, ενώ θα πρέπει να περιορίσουν έξοδα και σπατάλες που σχετίζονται με το σπίτι.

Για τους Τοξότες

Βιώνουν στρες και εσωτερική αναστάτωση, ενώ προκύπτουν εντάσεις και ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα και στο εργασιακό περιβάλλον. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ανασφάλειες που σχετίζονται με θέματα υγείας. Η πρόληψη φυσικά θα τους βοηθήσει αλλά και οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, προσοχή χρειάζονται και τα κατοικίδια τους. Είναι κάπως αφηρημένοι, έχουν μια τάση να υπερβάλλουν στα λεγόμενα τους και καλό είναι να αποφύγουν προσωρινά τις σημαντικές αποφάσεις. Θα έχουν προτάσεις και ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση αρκεί να περιορίσουν τις επιπολαιότητες. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται ωφελώντας έτσι και τον οικονομικό τομέα.

Για τους Αιγόκερους

Εντάσεις και διασπάσεις αναμένονται στο ερωτικό και φιλικό πεδίο που θα κάνουν όμως χώρο σε νέους έρωτες και νέες ομάδες που ετοιμάζονται να μπουν στη ζωή τους. Προσοχή χρειάζεται σε ζημιές στο σπίτι, στη σχέση με τα παιδιά αλλά και με τα άτομα της οικογένειας γενικότερα. Θα προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και θα αυξηθεί η δημιουργικότητα τους αλλά και ο προσωπικός τους μαγνητισμός. Στον οικονομικό τομέα διαφαίνεται βελτίωση αλλά θα πρέπει να προσέξουν τις σπατάλες.

Για τους Υδροχόους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Έκλειψη κυρίως οι γεννημένοι 14-18/02 οι οποίοι θα βιώσουν περισσότερη πίεση και θα βγουν πιο εύκολα εκτός εαυτού ειδικά στον επαγγελματικό τομέα οπότε χρειάζεται να προσέξουν τις εντάσεις και τη δημόσια εικόνα τους και να αποφύγουν την επιπολαιότητα και τις υπερβολές. Προβλήματα, ζημιές και ανατροπές θα συμβούν και σε σχέση με το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον προκαλώντας τους περισσότερη αναστάτωση και ανασφάλεια. Αναπτύσσονται κρυφά ειδύλλια που τους ανανεώνουν, ενώ ευνοούνται και οι μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες. Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται μέσω της δουλειάς.

Για τους Ιχθύες

Θα είναι αρκετά νευρικοί και θα βιώσουν ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές σε σχέση με τα αδέρφια, τις σπουδές και τις υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, ενώ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις στα ταξίδια και σε νομικά ζητήματα. Μέσα από τις εντάσεις και τις ξαφνικές αλλαγές θα αναγκαστούν να αλλάξουν νοοτροπία και να σπάσουν τις κρυσταλλώσεις τους. Ξαφνικοί έρωτες και ειδύλλια που τους ανανεώνουν, αναπτύσσονται μέσα από το διαδίκτυο, τις φιλίες ή κάποιο ταξίδι τους. Θα προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις αρκεί να έχουν ορθή κρίση και να κάνουν σωστές επιλογές. Ίσως χρειαστεί να περιορίσουν υπερβολές και καταχρήσεις.

Μπορεί οι έντονες ορμές αυτής της εβδομάδας να φέρουν σπατάλες, υπερβολές και λάθος εκτιμήσεις αλλά από την άλλη θα μας ωθήσουν έστω και άγαρμπα σε ένα νέο μονοπάτι έτοιμο για εξερεύνηση…

https://astroteam.gr