Αρχική Eπικαιρότητα «Ανοιχτές» οι αιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 400 ευρώ

«Ανοιχτές» οι αιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 400 ευρώ

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις στο πρόγραμμα κατάρτισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020».

Ειδικότερα το πρόγραμμα αφορά στην υλοποίηση της Πράξης:

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και δεξιοτήτων (βάσει του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 17024) σε εργαζόμενους αποκλειστικά του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης που απασχολούνται.

Η πράξη περιλαμβάνει στοχευμένα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών σε οριζόντιες όσο και εξειδικευμένες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες. Τα προγράμματα, αποσκοπούν στην βελτίωση των δεξιοτήτων και την ενίσχυση των επαγγελματικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων και θα υλοποιηθούν από πιστοποιημένους φορείς κατάρτισης.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Προηγούμενο άρθροΤάκης Θεοδωρικάκος: Μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Αστυνομία
Επόμενο άρθροΗ αυξημένη διασπορά σήμανε συναγερμό σε ειδικούς και κυβέρνηση – Ποια μέτρα εξετάζονται