Αρχική Eπικαιρότητα «Κτήμα Μαργαρίτα»: Πωλείται το εξοχικό των Παπανδρέου στην Αλμυρή Κορινθίας, έναντι 1,8...

«Κτήμα Μαργαρίτα»: Πωλείται το εξοχικό των Παπανδρέου στην Αλμυρή Κορινθίας, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ

Το “Κτήμα Παπανδρέου” αγόρασε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1964 και αυτό ήταν το καταφύγιο της ίδιας της Μαργαρίτας μετά το διαζύγιό της από τον αείμνηστο πολιτικό. Πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει τα 100 χρόνια και επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

Το καταφύγιό της στην Αλμυρή Κορινθίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο που διαθέτει μία βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα.

Το Κτήμα διετίθετο για γάμους και άλλες κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, τα δύο τελευταία χρόνια λόγω lockdown δεν μπορούσε στον χώρο να διοργανωθεί κάποια εκδήλωση.

Όπως αναφερόταν σε σχετική σελίδα στο facebook, ατο παρελθόν: “Το Κτήμα Μαργαρίτσα είναι η ιδανική λύση για όσους λατρεύουν τη μοναδική ομορφιά της ελληνικής γης, τη μαγεία της θάλασσας και την εκλεπτυσμένη κουζίνα. Σχεδιασμένο με την παραμικρή λεπτομέρεια, έχει την υποδομή για να φιλοξενήσει κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση”.

Ήδη έχει βγει αγγελία πώλησης στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να χωρίσει την έκταση σε εννέα οικόπεδα εκ των οποίων κτίζει 400 τ.μ με τους κατασκευαστές να μπορούν να εκμεταλλευτούν συνολικά 3.600 τ.μ. δόμησης.

Η αγγελία πώλησης του “Κτήματος Μαργαρίτα”

“Σε απόσταση 50 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας και σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, η ιδιοκτησία αυτή επιφανείας 7.461 τ.μ. βρίσκεται στις παρυφές ενός οικισμού με καταστήματα και εστιατόρια και πάνω σε μια υπέροχη παραλία με άσπρα βότσαλα και τιρκουάζ νερά.

Η βίλα είναι επιφανείας 154 τ.μ. και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια άνετη κουζίνα, ένα πατάρι-χαγιάτι με μπάνιο και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με τζάκι και ensuite μπάνιο.

Ενας ανεξάρτητος οικίσκος 25 τ.μ. με σαλόνι, υπνοδωμάτιο, kitchenette και μπάνιο συμπληρώνει τους εσωτερικούς χώρους. Μια ωραιότατη πισίνα αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ υπάρχουν δύο μπάνια και ημιυπαίθριοι χώροι για εξωτερικά καθιστικά και τραπεζαρίες.

Ο κήπος είναι φυτεμένος με ώριμα δέντρα και μεσογειακά φυτά και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την παραλία. Το κτήμα το οποίο έχει πρόσοψη περίπου 100 μέτρα στον δρόμο και 100 μέτρα στην παραλία μπορεί να χωριστεί σε εννέα οικόπεδα το καθένα εκ των οποίων κτίζει 400 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να εκμεταλλευτούν συνολικά 3.600 τ.μ. δόμησης.

Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία αγοράς ενός ακινήτου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη ή παραθεριστική βίλα είτε και για κατασκευή επιπλέον κατοικιών”.

Πηγή: enikos.gr, protothema.gr