Αρχική Eπικαιρότητα Ηράκλειο: Η Μαρία Ξυπάκη Σαρούκου, μητέρα 4 παιδιών έδωσε Πανελλήνιες, “έσκισε” και...

Ηράκλειο: Η Μαρία Ξυπάκη Σαρούκου, μητέρα 4 παιδιών έδωσε Πανελλήνιες, “έσκισε” και από Σεπτέμβρη θα είναι φοιτήτρια!

Η Μαρία Ξυπάκη Σαρούκου, μητέρα 4 παιδιών, από το Ηράκλειο της Κρήτης, πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει Πανελλήνιες 2021 και να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο.

Οι επιδόσεις της ήταν υψηλές και η σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών της καθώς κατάφερε να περάσει μάλιστα στην σχολή που είχε «στοχεύσει» ως πρώτη της επιλογή!

Από την νέα ακαδημαική χρονιά, θα είναι πλέον φοιτήτρια του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Με σημερινή της ανάρτηση στο Facebook σημειώνει για την επιτυχία της “Αγαπητοί καθηγητές , συμμαθητές ένα μαγευτικό ταξίδι και συναμα δυσκολο έφτασε στον προορισμό του. Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σας .Ξεκινάμε τώρα ένα ακόμα πιο μακρινό που είμαι σίγουρη ότι κ σ αυτό θα φτάσουμε αξιοπρεπεστατα στον προορισμο του !!!

Η ανάρτησή της

«Πόσο δύσκολο θεέ μου ήταν , να ξυπνώ νωρίς το πρωί για να πηγαίνω στη δουλειά, να σχολώ και στη συνέχεια να κάνω μάθημα ως τις 11 το βράδυ . Αρχές του έτους λύγισα και λέω: <<Τέλος ως εδώ ήταν, δεν αντέχω άλλο >> μα μια φωνή μέσα μου φώναζε ,, τώρα Μαρία , λίγο έμεινε ακόμα , θα τα καταφέρεις , μπορείς ! Σήκωσα κεφάλι , μάζεψα τις δυνάμεις μου και συνέχισα.

Δεν είχα σκοπό να δώσω πανελλήνιες, ήθελα απλά να πάρω ένα δεύτερο πτυχίο, αλλά το πείσμα και η επιμονή των εξαίρετων  καθηγητών μου με οδήγησαν να κάνω το βήμα αυτό. Τους ευχαριστώ θερμά !!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και στην οικογένεια μου ,στον άντρα μου, στα  παιδιά μου, στους ήρωες μου, που ανέχτηκαν τα νεύρα μου , τις φωνές μου !!! Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ε ναι λοιπόν τα κατάφερα !  Μη έχοντας διδαχθεί  τα 2 από τα 4 εξεταζόμενα μαθήματα , με μηδέν χρηματικό κόστος κατάφερα και συγκέντρωσα σχεδόν 14.000 μόρια και πέρασα στην 1η μου επιλογή, ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ  τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Ηράκλειο.

Πίστεψε στον εαυτό σου και  τότε θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου και να κατακτήσεις τα όνειρά σου !

Να ξέρετε ότι οι κόποι και οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται !»

infokids.gr