Αρχική Eπικαιρότητα Ο ιερέας που έκανε την εκκλησία εμβολιαστικό κέντρο: «Δέχομαι υβριστικά μηνύματα»

Ο ιερέας που έκανε την εκκλησία εμβολιαστικό κέντρο: «Δέχομαι υβριστικά μηνύματα»

Στην Κρήτη στις 7 Σεπτεμβρίου, ο ιερός ναός της Παναγίας Αρχανών θα γίνει εμβολιαστικό κέντρο για όσους θέλουν να κάνουν το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. O ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης, που πήρε την πρωτοβουλία, εξηγεί το λόγο τονίζοντας πως το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο κατά της πανδημίας, ενώ ο ίδιος δέχεται υβριστικά μηνύματα για την πρωτοβουλία που πήρε.

«Βλέποντας ότι ο κορονοϊός είναι μεγάλος εχθρός του ανθρώπου, σκέφτηκα πόσο μπορεί να βοηθήσει η εκκλησία. Το μόνο όπλο που έχει η ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο. Προσπάθησα να βοηθήσω, να πείσω κάποιους ανθρώπους που έχουν κάποιες αμφισβητήσεις ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όλοι» σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Για τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τον εμβολιασμό, ήταν ξεκάθαρος. «Πρέπει να σεβόμαστε την επιστήμη. Είναι καθαρά ιατρικό το θέμα» τόνισε.

Πώς όμως έγινε δεκτή η απόφασή του; «Στο χωριό δεν είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι. Αλλά και ένας να είναι, πρέπει τη ζωή του να τη σεβαστούμε και να τη σώσουμε. Από την ενορία όλοι το ασπάστηκαν και το επικρότησαν. Όμως στο Facebook δέχομαι υβριστικά μηνύματα».

Δείτε το βίντεο

 

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Η Μαρία Ξυπάκη Σαρούκου, μητέρα 4 παιδιών έδωσε Πανελλήνιες, “έσκισε” και από Σεπτέμβρη θα είναι φοιτήτρια!
Επόμενο άρθροΒ.Νανόπουλος: Πετύχαμε παράταση στην υποβολή δήλωσης ζημιάς στον ΕΛΓΑ για τους παραγωγούς Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου ως την ερχόμενη Πέμπτη