Αρχική Eπικαιρότητα Αυστραλία: Πάνω από 400 χιλιάδες δολ. έχει συγκεντρώσει ο έρανος της Αρχιεπισκοπής...

Αυστραλία: Πάνω από 400 χιλιάδες δολ. έχει συγκεντρώσει ο έρανος της Αρχιεπισκοπής για τους πυροπαθείς στην Ελλάδα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας γνωστοποίησε ό,τι χάρη στην αθρόα και συγκινητική ανταπόκριση των ομογενών στον έρανο υπέρ των πυρόπληκτων στην Ελλάδα, μέχρι τώρα έχει προσφερθεί χρηματικό ποσό που υπερβαίνει το ύψος των 400.000 δολαρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, σε ευχαριστήρια δήλωσή του, αναφέρει: “Οι ευλογημένοι άνθρωποι της Ομογένειάς μας έχουν αποδείξει επανειλημμένως ότι το ενδιαφέρον τους για την πατρώα γη είναι ισχυρό και αδιάλειπτο, και οι καρδιές τους ουδέποτε μένουν ασυγκίνητες ενώπιον των κατά καιρούς δοκιμασιών που βιώνουν οι αδελφοί μας στην Ελλάδα. Τούτων δοθέντων, ουδεμία έκπληξη μού προκαλεί η ένθερμη ανταπόκριση της Ομογένειάς μας στον έρανο για τις οικογένειες που απώλεσαν τα υπάρχοντά τους κατά τη διάρκεια των πρόσφατων καταστρεπτικών πυρκαγιών».

Στο μήνυμα του ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας επισημαίνει επίσης πως :

«Είναι εξόχως συγκινητικό ότι σε μία περίοδο που οι εκκλησίες μας στην πλειονότητά τους παραμένουν κλειστές, στο πλαίσιο των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η έκκλησή μας απέφερε πλούσιους καρπούς και οι πυρόπληκτοι αδελφοί μας στην Ελλάδα θα γίνουν αποδέκτες μιας σημαντικής βοήθειας από τους Αντίποδες».

Ο έρανος συνεχίζεται και όσοι το επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν με καταθέσεις στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

DELPHI BANK

NAME : GREEK ORTHODOX ARCHDIOCESE AUSTRALIA APPEAL ACCOUNT

BSB : 941-302

ACCOUNT : 20-388-8010

NATIONAL AUSTRALIA BANK

NAME: G.O.A.A. ACCOUNT

BSB : 082-057

ACCOUNT : 12-693-2006

ΠΗΓΗ