Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό: Η Κορινθία “υποφέρει” από τον κορονοιό και 2 νοσοκομειακοί γιατροί βρέθηκαν...

Αποκλειστικό: Η Κορινθία “υποφέρει” από τον κορονοιό και 2 νοσοκομειακοί γιατροί βρέθηκαν θετικοί

Η Κορινθία ταλανίζεται από τον κορονοιό, όχι τόσο από την αρχή της πανδημίας, όσο τους τελευταίους μήνες. ‘Εκκληση κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου για εμβολιασμό των πολιτών, ενώ ζουν εδώ και περίπου δύο χρόνια σε ρυθμούς που ούτε στην φαντασία κανενός εργαζόμενου δεν έχει περάσει.

Εντούτοις το πρόβλημα με τον εμβολιασμό των υγειονομικών έχει φτάσει όπως φαίνεται και στην επαρχία αφού βρέθηκαν δύο γιατροί στο Νοσοκομείο Κορίνθου θετικοί στον covid. Μάλιστα το ένα περιστατικό ίσως να χρειαστεί και νοσηλεία. Τέτοια περιστατικά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την άρνηση γιατρών να εμβολιαστούν αλλά και για τον κίνδυνο που έχουν ασθενείς με άλλα νοσήματα που ήρθαν σε επαφή με αυτούς τους γιατρούς ή με πολλούς νοσηλευτές που όπως μαθαίνουμε από την ίδια πηγή είναι και εκείνοι ανεμβολίαστοι.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν οι γιατροί αυτοί και οι νοσηλευτές από 1η Σεπτεμβρίου θα τεθούν σε αναστολή βάσει του νόμου για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς …..

Προηγούμενο άρθροΑυστραλία: Πάνω από 400 χιλιάδες δολ. έχει συγκεντρώσει ο έρανος της Αρχιεπισκοπής για τους πυροπαθείς στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑπίστευτη καταγγελία στη Πάτρα: Η νοσοκόμα εμβολίαζε, η γιατρός ειρωνευόταν