Αρχική Eπικαιρότητα Ξέσπασμα κόρης Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη μας…»

Ξέσπασμα κόρης Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη μας…»

Ξέσπασε η Ιωάννα Χαρδαλιά, η 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά από όσα γράφονται στα σχόλια στο internet για τον πατέρα της και την περιπέτεια υγείας που είχε.

Δεν άντεξε μάλιστα και απάντησε σε έναν -εκ των πολλών- χρηστών των social media που ήταν πραγματικά προκλητικός χαρακτηρίζοντας το γεγονός ότι ο 52χρονος Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο, ως «ευχάριστο γεγονός».

Η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Προηγούμενο άρθροΒίντεο σοκ σύγκρουσης στην Πάτρα – Τα αυτοκίνητα σηκώθηκαν στον αέρα
Επόμενο άρθροΜία ανάσα από τα Μέγαρα η φωτιά